افت مجدد بهای قراضه در ترکیه، بدبینی به روند آتی شدت گرفت

به گزارش آرتین پولاد: خریداران قراضه در بازار وارداتی ترکیه با توجه به شروع ماه رمضان، افت شدید لیر، عدم اعتماد به تحولات سیاسی آتی کشور و تقاضای پایین برای میلگرد در بازار داخلی و صادراتی فشار بیش از پیشی را بر بهای قراضه وارد نموده‌اند.

خریداران قراضه در بازار وارداتی ترکیه با توجه به شروع ماه رمضان، افت شدید لیر، عدم اعتماد به تحولات سیاسی آتی کشور و تقاضای پایین برای میلگرد در بازار داخلی و صادراتی فشار بیش از پیشی را بر بهای قراضه وارد نموده‌اند. در این میان، افت نرخ برابری یورو در برابر دلار به صادرکنندگان اتحادیه اروپا این امکان را داده تا قیمتهای پیشنهادی خود را پایین تر از سطوح هفته پیش آورده و معاملاتی را نهایی سازند.
امروز یک محموله قراضه از هلند متشکل از ۲۶ هزار و ۵۰۰ تن قراضه ۸۰ درصد، ۱۰ هزار تن قراضه شرد و ۱۰ هزار تن قراضه پرمیوم به قیمت میانگین ۳۳۶ دلار در هر تن CFR نهایی شده که برآورد قیمت قراضه ۸۰ درصد را به ۳۲۹ دلار در هر تن CFR می‌رساند. این قیمت از سطوح هفته پیش بین ۴ تا ۹ دلار پایین‌تر می‌باشد.
همچنین دو محموله قراضه ۸۰ درصد نیز از روسیه جمعا به میزان ۴۳ هزار تن به قیمت ۳۳۱ تا ۳۳۳ هزار تن CFR نهایی شده که ۷ دلار افت را نسبت به آخرین معامله این منطقه نشان می‌دهد. این در حالیست که عرضه کنندگان آمریکایی به دلیل افزایش ارزش دلار و عدم توان رقابت با دیگر فروشندگان در محدوده قیمت فعلی، پیشنهادی به خریداران ترک نداده‌اند. انتظار بر این است که این شرایط تا زمان انتخابات ماه آینده ترکیه ادامه داشته باشد.