• مدیر سایت
    ذوب آهن اصفهان سبد میلگرد نهضت ملی مسکن عرضه کرد

    به گزارش چیلان ،مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان گفت:در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه یکی از اولویت های قطعی در مسائل اقتصادی، بخش مسکن است، عرضه ۹۰ هزار تن سبد میلگرد این مجتمع عظیم صنعتی در روز دوشنبه مورخ ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ از طریق بورس کالا آغاز شده است. وی افزود: این عرضه در راستای حمایت از طرح نهضت ملی مسکن و خانه دار شدن آحاد مردم شهیدپرور ایران و همچنین همکاری در کاهش قیمت تمام شده مسکن انجام شده است. مهدی کوهی ابراز امیدواری نمود که ضمن اطمینان از ساخت سازه های مقاوم با بکارگیری میلگردهای با کیفیت و شناخته شده ذوب آهن اصفهان، این مجتمع عظیم صنعتی سهم قابل توجهی در ساخت مسکن برای هموطنان در سراسر کشور ایفا نماید.

  • مدیر سایت
    تداوم واردات محصولات فولادی از روسیه به اتحادیه اروپا / حجم و ارزش واردات در سال ۲۰۲۳

    به گزارش چیلان ، اینفوگرافی زیر در وب‌سایت جی‌ام‌کی‌سنتر منتشر شده و نشان می‌دهد اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۳ چه میزان محصولات فولادی و آهنی از روسیه وارد کرده است. بنا بر داده‌های این اینفوگرافی، وزن واردات محصولات فولادی و مواد خام فولادی از مبدا روسیه به اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۳، ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن بود. این رقم نسبت به سال ۲۰۲۲، ۳۹.۵ درصد کاهش داشت. همچنین ارزش واردات محصولات آهنی و فولادی اتحادیه اروپا از مبدا روسیه در سال ۲۰۲۳، ۲ میلیارد و ۳۸ میلیون یورو بود، این رقم نیز نسبت به سال ۲۰۲۲، ۳۸.۵ درصد کاهش داشت. بر همین اساس در سال ۲۰۲۳، ۳ میلیون و ۱۱۰ هزار تن محصولات نیمه‌نهایی، یک میلیون و ۴۱۰ هزار تن چدن، ۳۳۲ هزار و ۳۰۰ تن سنگ آهن، ۳۵ هزار و ۱۰۰ تن قراضه و ۴۶ هزار و ۲۰۰ تن فروآلیاژ از روسیه به مقصد کشورهای عضو اتحادیه رفته است. واردات محصولات نیمه نهایی روسیه به اتحادیه ۱۶.۶ درصد، سنگ آهن ۸۸.۲ درصد، قراضه ۹۵.۳ درصد و فروآلیاژها ۶۳.۹ درصد کاهش سالانه داشت و تنها واردات چدن ۲۰.۱ درصد افزایش سالانه داشت. بیش‌ترین تقاضا برای انواع محصولات فولادی و آهنی روسیه از سوی کشورهای بلژی..

  • مدیر سایت
    صادرات ۱۱.۶ میلیون تن آهن و فولاد در ۱۱ ماهه امسال/ ارزش صادرات زنجیره فولاد به مرز ۷ میلیارد دلار رسید/ جزئیات و نکات تحلیلی حجم و ارزش صادرات زنجیره فولاد + جدول

    به گزارش چیلان ، انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران آمار کامل حجم و ارزش صادرات ۱۱ ماهه زنجیره فولاد کشور را منتشر کرد. نکات مهم این گزارش از نگاه تحلیلی چیلان : رشد ۲۰ درصدی ارزش صادراتی زنجیره فولاد (معادل تقریبی ۱.۲ میلیارد دلار) صادرات حدود ۲۷ میلیون تن از محصولات زنجیره فولاد (جهش ۶۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته) به کمک کنسانتره و گندله سنگ آهن افزایش ۶.۸ درصدی حجم (تناژ) صادرات فولاد میانی به لطف جهش حدود ۳۰ درصدی حجم صادرات اسلب افزایش ۶.۷ درصدی حجم صادرات میلگرد همزمان با افت ۵ درصدی ارزش صادراتی آن (کاهش ۷۰ میلیون دلاری ارزش صادرات میلگرد) رشد حدود ۸۰۰ درصدی ( ۹ برابر شدن) حجم صادرات کنسانتره سنگ آهن کاهش نرخ رشد صادرات آهن اسفنجی نسبت به آمار ۱۰ ماهه

  • مدیر سایت
    تغییر مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت/ علیقلی زاده با حکم سرپرستی جانشین امیری شد!

    به گزارش چیلان ، رضا محتشمی پور معاون معادن و فرآوری مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت طی حکمی علیقلی زاده را به عنوان سرپرست دفتر صنایع معدنی این وزارتخانه منصوب و از زحمات سیف الله امیری در طول دوران تصدی این مسئولیت تقدیر کرد. علیقلی زاده پیش از این جانشین محتشمی پور در معاونت معدنی وزارت صمت بوده و سابقه دیگری از رزومه وی اعلام نشده است. سیف الله امیری، از سال ۱۳۹۶ به سمت مدیرکل دفتر صنایع معدنی غیرفلزی منصوب و بعد از ادغام دفاتر فلزی و غیرفلزی وزارت صمت با یکدیگر، از سال ۱۳۹۷ عهده دار مدیر کلی دفتر صنایع معدنی این وزارتخانه شد و حدود ۶ سال سخت و پرتلاطم همزمان با تغییرات فراوان در راس وزارت صمت و معاونین آن و البته همراه با تعدد بخشنامه ها و مقررات را در این سمت گذراند. گروه رسانه ای چیلان ضمن عرض خسته نباشید به مهندس امیری و تقدیر از تلاش های وی، برای جناب علیقلی زاده آرزوی موفقیت دارد.

  • مدیر سایت
    بروزرسانی فهرست تحریم شدگان / امریکا کدام شرکت ‌های معدنی و فلزی روسی را تحریم کرده است؟

    به گزارش چیلان به نقل از جی‌ام‌کی‌سنتر، امریکا به‌تازگی از به‌روزرسانی شرکت‌های روسی در فهرست اس‌دی‌ان خبر داده است؛ این فهرست افراد حقیقی و حقوقی روس را دربرمی‌گیرد که امریکا آنها را تحریم کرده است. در این فهرست نام شرکت‌های جدید گوناگونی که در حوزه معادن و فلزات فعالیت دارند، آمده است. این تحریم‌ها را وزارت امور خارجه و وزارت خزانه‌داری امریکا وضع کرده‌اند و بیش‌تر از ۵۰۰ سازمان مرتبط با فعالیت‌های نظامی روسیه را تحت تاثیر قرار می‌دهد. علاوه بر این ۵۰۰ سازمان، ۹۰ شرکت دیگر هم به فهرست وزارت بازرگانی امریکا اضافه شده‌اند و نمی‌توانند در مجموعه ایالات امریکا معامله‌ای داشته باشند. این تحریم‌ها شرکت پایپ‌استیک در جایگاه بزرگ‌ترین تولیدکننده لوله در روسیه را دربرمی‌گیرد، شماری از شرکت‌های زیرمجموعه پایپ‌استیک نیز مشمول تحریم می‌شوند. علاوه بر این شرکت تمام واحدهای بزرگ روسیه نیز در فهرست مجموعه‌های تحریم شده قرار دارند. مجتمع جدید تولید لوله پرشورالسکی، مجتمع‌های سِوِرسکی، سینارسکی و وُلژسکی، واحد فولادی تاگانروگ، واحد فولادی یارتسفکی، واحد نورد لوله چلیابینسک و سهامدار پیشین آن آندر..

  • مدیر سایت
    ارتقای جایگاه ایران به نهمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان / تولید چین و جهان کاهشی بود

    به گزارش چیلان ، آخرین داده‌های انجمن جهانی فولاد حاکی از آنست که در نخستین ماه سال ۲۰۲۴ میلادی (ژانویه) ۱۴۸ میلیون و ۱۰۰ هزار تن فولاد در جهان تولید شد. این حجم از تولید نسبت به ژانویه سال گذشته ۱.۶ درصد کاهش داشت. جایگاه ایران در ژانویه سال ۲۰۲۴ میلادی از دهمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان به نهمین تولیدکننده بزرگ ارتقا یافت. تولید فولاد ایران در این ماه ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن و ۳۹.۳ درصد بیش‌تر از مدت مشابه سال ۲۰۲۳ بود. چین در ژانویه ۲۰۲۴، ۷۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد و تولید آن نسبت به ژانویه ۲۰۲۳، ۶.۹ درصد کاهش داشت. در میان ۱۰ تولیدکننده بزرگ فولاد جهان علاوه بر ایران در کشورهای هند، ژاپن، روسیه، کره جنوبی و ترکیه نیز در ژانویه ۲۰۲۴ فولاد بیش‌تری نسبت به ژانویه ۲۰۲۳ تولید شد و علاوه بر چین رشد تولید در امریکا، آلمان و برزیل نیز منفی بود. هند در ژانویه ۲۰۲۴، ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد و تولید آن نسبت به ژانویه ۲۰۲۳، ۷.۳ درصد افزایش داشت. ژاپن در ژانویه ۲۰۲۴، ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد و تولید آن نسبت به ژانویه ۲۰۲۴، ۰.۶ درصد بیشتر بود. امری..

  • مدیر سایت
    پیش بینی مصرف فولاد در سال ۲۰۲۴ / ثبات در چین؛ رشد در منا و آسه‌آن

    به گزارش چیلان ،پیش‌بینی می‌شود چین در سال ۲۰۲۴، ۳۹۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تن فولاد مصرف کند و حجم مصرف آن نسبت به سال ۲۰۲۳ تغییر نداشته باشد. همچنین مصرف انگلیس و اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۴، ۱۵۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن و ۵.۸ درصد بیشتر از سال گذشته خواهد بود. بر همین اساس مجموعه کشورهای امریکا، کانادا و مکزیک در این سال ۱۳۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تن و ۱.۵ درصد بیشتر از سال گذشته فولاد مصرف خواهند کرد. مصرف کشورهای حوزه آسه‌آن ۷۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تن و ۵.۲ درصد بیشتر از سال گذشته میلادی خواهد بود. کشورهای منطقه منا (خاورمیانه و شمال افریقا) در سال ۲۰۲۴، ۷۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تن و ۳.۵ درصد بیشتر از سال گذشته فولاد مصرف خواهند کرد.مصرف فولاد خاورمیانه در سال ۲۰۲۴، ۵۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تن و ۳.۲ درصد بیشتر از سال ۲۰۲۳ خواهد بود. در نهایت اوکراین، روسیه و دیگر کشورهای سی‌آی‌اس در سال ۲۰۲۴ متقاضی ۵۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تن فولاد هستند و مصرف آنها نسبت به سال ۲۰۲۳ یک درصد بیشتر است.

  • مدیر سایت
    بزرگ‌ترین کارخانه فولاد جهان در هند ساخته می شود / لاکشمی میتال از ساخت کارخانه ای با ظرفیت ۲۴ میلیون تن فولاد خبر داد

    به گزارش چیلان ،شرکت هندی اِی‌اِم‌اِن‌اِس‌ایندیا که با سرمایه‌گذاری مشترک شرکت‌های آرسلورمیتال و نیپون‌استیل برپا شده ساخت بزرگ‌ترین کارخانه فولاد جهان را در ایالت گُجرات در غرب هندوستان در دست دارد. به گزارش چیلان ، گجرات صنعتی‌ترین منطقه در کشور هند به شمار می‌آید. خبر ساخت این کارخانه را لاکشمی میتال رئیس هیات مدیره آرسلور میتال اعلام کرد. به گفته میتال یادداشت تفاهم ساخت فاز دوم این کارخانه نیز با دولت ایالت گجرات امضا شده؛ ساخت فاز اول در سال ۲۰۲۱ آغاز شد و براساس زمان‌بندی‌ها باید تا سال ۲۰۲۶ میلادی به اتمام رسد. بنا بر گفته میتال این واحد فولادی از ظرفیت تولید سالانه ۲۴ میلیون تن فولاد برخوردار خواهد بود و ساخت کامل آن در سال ۲۰۲۹ میلادی به پایان خواهد رسید. در این کارخانه که در شهر حَزیرا احداث می‌شود، تمام محصولات زنجیره فولاد از بالادست تا پایین‌دست تولید خواهد شد. میتال همچنین از تولید انرژی‌های تجدیدپذیر و هیدروژن سبز علاوه بر فولاد در این واحد فولادی خبر داده اما درباره رقم کلی سرمایه‌ صرف شده در ساخت کارخانه جدید فولاد حَزیرا اطلاعاتی منتشر نکرده است…

  • مدیر سایت
    تغییر جهت الگوی مصرف فولاد در چین ادامه خواهد یافت/ روی‌گردانی بازار فولاد از بخش ناتوان ساختمان و ساخت‌و‌ساز چین/ تقویت تولید محصولات تخت به‌جای طویل

    به گزارش چیلان ، در چین صنایع مصرف‌کننده فولاد تغییر الگوی مصرف را در سال ۲۰۲۴ ادامه خواهند داد و این امر از وابستگی سنگین صنعت فولاد این کشور به ساختمان‌سازی می‌کاهد و تمرکز این صنعت را بر تولید و ایجاد زیرساخت‌های جدید افزایش می‌دهد. به گفته یک تحلیلگر صنعتی جریان کند فروش خانه‌های جدید، کاهش شدید معاملات زمین در دو سال گذشته و مازاد ساختمان‌‌های مسکونی در چین می‌تواند آغاز ساخت پروژه‌های جدید را در سال ۲۰۲۴ همچنان تضعیف کند. تولید ورق‌های فولادی پوشش‌دار، لوله‌های فولادی درزدار، لوله‌های بدون درز، سازه‌های فولادی بزرگ‌مقیاس، فولاد الکتریکی و دیگر انواع محصولات فولادی در سال ۲۰۲۳ میلادی به دلیل تقاضای فزاینده از سوی زیرساخت‌های جدید، انرژی‌های نو و صنایع تولیدی چین مانند اتومبیل‌سازی، کشتی‌سازی و لوازم خانگی رشد سریعی داشته‌اند. بنابر اعلام انجمن فولاد و آهن چین این تغییر جهت، کاهش تقاضا از سوی بخش ناتوان ساختمان را جبران کرده است. بنا بر گفته فعالان بازار بعید است که مصرف فولاد در بخش سنتی ساخت‌و‌ساز همچون سال‌های گذشته رشد چشمگیری داشته باشد و در همین حال تقاضا از سوی زیرساخت‌ها..

  • مدیر سایت
    تولید بالغ‌بر یکصدهزارتن لوله برای ابرپروژۀ انتقال آب کشور توسط نوردلولۀ کوثر تا امروز

    به گزارش چیلان ، حامدحسین ولی‌بیک، مدیرعامل این هلدینگ گفت: صنعت لوله‌سازی یکی از صنایع مهم و کلیدی وابسته به صنعت فولاد است که چرخ محرک بسیاری از صنایع دیگر نظیر نفت و گاز، کشاورزی، ساختمان، خودروسازی و… را به حرکت درمی‌آورد. وی افزود: خودکفایی در زمینۀ تولید لوله‌های فولادی، نه‌تنها موجب جلوگیری از خروج بیهودۀ ارز از کشور خواهد شد، بلکه با فراهم‌کردن امکان صادرات و با تنوع‌بخشی به سبد صادراتی کشور، زمینه را برای عبور از اقتصاد تک‌محصولی و ارزآوری نیز فراهم می‌کند. ولی‌بیک عنوان داشت: ایران، به‌عنوان دهمین تولیدکنندۀ بزرگ فولاد در دنیا می‌تواند با توسعۀ صنعت لوله‌سازی جایگاه مناسبی در این حوزه به دست آورد و ضمن تأمین بخش قابل‌توجهی از نیاز صنایع داخلی، پاسخگوی نیاز کشورهای منطقه به انواع مختلف این محصول نیز باشد. مدیرعامل هلدینگ آتیه‌فولاد، با بیان اهمیت پروژه‌های راهبردی و زیرساختی حوزۀ آب در کشور تصریح کرد: یکی از مصارف عمدۀ لوله‌های فولادی در سراسر جهان، پروژه‌های آب و فاضلاب است و در کشور ما نیز، در مقاطع زمانی مختلف پروژه‌های زیرساختی متفاوتی برای آب‌رسانی به شهرها و روستاهای ..

  • مدیر سایت
    تجارت فناوری،محور توسعه صنایع معدنی/ افزایش ۱۰ برابری قراردادهای فناورانه با شرکت‌های دانش‌بنیان

    به گزارش چیلان ، مهندس مجتبی حمیدیان گفت: طی ۲ سال گذشته این فرهنگ را ایجاد کردیم که در آینده، فروش، تبادل و تجارت فناوری به عنوان یکی از موضوع‌های مهم در اقتصاد کشور نقش آفرینی خواهد داشت و باید در شرکت سنگ‌آهن مرکزی ایران هم مورد توجه قرار بگیرد و عملیاتی شود. مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران با اشاره به اینکه در حوزه علم و فناوری موضوع عرضه و تقاضای فناوری اهمیت دارد، گفت: اتفاقی که در شرکت سنگ‌آهن مرکزی ایران طی ۲ سال گذشته رخ داد، احصای کامل نیازهای فناورانه با همکاری فن بازار ملی ایران بود به طوری که در همین راستا، ۲۰ نیاز فناورانه شناسایی و ۵۰ جلسه مختلف برگزار شد که نتیجه آن انعقاد ۲ قرارداد پژوهشی، ۲ قرارداد خرید قطعات پیشرفته، ۳ قرارداد خرید محصول و انجام ۴ سرمایه‌گذاری جدید برای بومی سازی فرایندهای تولید بود. مجتبی حمیدیان گفت: تجربه ما در این دو سال گواهی می دهد که توسعه تجارت فناوری با ابزارهای موجود در شرکت‌های بزرگ به سختی بتواند روند مثبتی را طی کند و طبیعتا باید مدیران ارشد بنگاه های اقتصادی این جسارت را داشته باشند که دست به اقدامات و جراحی هایی بزنند تا بتوانند به..

  • مدیر سایت
    افزایش ۳.۶ درصدی مصرف ظاهری فولاد ایران در ۱۰ ماهه سال جاری/ جزئیات کامل مصرف ظاهری فولاد میانی، محصولات فولادی و مصرف ظاهری فولاد میانی + جدول

    بر اساس گزارش آماری انجمن فولاد در ۱۰ ماهه سال جاری، مصرف ظاهری فولاد میانی (بیلت و بلوم و اسلب) به ۲۰ میلیون و ۷۸۰ هزار تن رسید. در بخش فولاد میانی، ۱۲ میلیون و ۵۸۱ هزار تن سهم مصرف ظاهری بیلت و بلوم و ۸ میلیون و ۱۹۹ هزار تن سهم مصرف ظاهری اسلب بوده است. مصرف ظاهری بیلت و بلوم افزایش ۱۰.۶ درصدی داشته و مصرف ظاهری اسلب هم ۶ درصد کاهش داشته است. در گزارش آماری انجمن فولاد، رشد مصرف ظاهری مقاطع تخت فولادی مثبت ۴.۷ درصد و رشد مصرف ظاهری مقاطع طویل فولادی منفی ۲.۶ درصد اعلام شده است. مصرف ظاهری مقاطع تخت ۷ میلیون و ۹۶۷ هزار تن بوده که ۷ میلیون و ۲۵۹ هزار تن سهم ورق گرم، ۲ میلیون ۴۵۳ هزار تن سهم ورق سرد و ۱ میلیون و ۶۱۹ هزار تن سهم ورق پوششدار بوده است. مصرف ظاهری ورق گرم کاهش ۰.۷ درصدی، مصرف ظاهری ورق سرد افزایش ۱۱.۹ درصدی و مصرف ظاهری ورق پوششدار افزاش ۱۸.۰ درصدی داشته است. در ۱۰ ماهه سال جاری، مصرف ظاهری تیرآهن با افزایش ۵.۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۹۹۲ هزار تن رسیده است و مصرف ظاهری میلگرد هم با ۳.۸ درصد کاهش به ۶ میلیون و ۷۳۵ هزار تن رسیده است. مصرف ظاهری نبشی، ناودانی و ..

  • مدیر سایت
    افزایش شدید واردات ورق های سرد و پوششدار/ جزئیات کامل واردات فولاد، محصولات فولادی و آهن اسفنجی+ جدول

    به گزارش چیلان ، بنا به تازه‌ترین گزارش آماری انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، مجموع واردات فولاد ایران (فولاد میانی و محصولات فولادی) در ۱۰ ماهه سال جاری، ۱ میلیون و ۱۹۲ هزار تن بوده است. وضعیت واردات فولاد میانی در ۱۰ ماهه سال جاری، واردات فولاد میانی کشور، ۳ هزار تن بوده که این رقم کاهش ۴۰ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.همچنین شاهد کاهش ۵۰ درصدی ارزش واردات این محصول هستیم. وضعیت واردات محصولات فولادی کل واردات محصولات فولادی کشور در ده ماهه سال ۱۴۰۲، ۱ میلیون ۱۸۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایش ۶۲.۹ درصدی را نشان می‌دهد. از میان محصولات فولادی، سهم واردات مقاطع طویل فولادی، ۸۱ هزار تن بوده و واردات این مقاطع در ده ماهه سال جاری، ۲۸.۳ درصد کاهش یافته است. واردات میلگرد هم در این مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۵ درصد کاهش یافته است و به ۳۱ هزار تن رسیده است همچنین شاهد کاهش ۲۳ درصدی ارزش واردات میلگرد نیز هستیم. واردات مقاطع تخت فولادی نیز با افزایش ۷۹.۶ درصدی به ۱ میلیون و ۱۰۸ هزار تن رسیده است . در جدول زیر شاهد افزایش شدید و قابل توجه واردا..

  • مدیر سایت
    امضای ۹ قرارداد جدید سرمایه‌گذاری به ارزش ۷۵۰ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس

    به گزارش چیلان ، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس از امضای ۹ قرارداد جدید سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس خبر داد و گفت: حجم سرمایه‌گذاری صورت‌گرفته پنج برابر میزان هدف‌گذاری ما بوده است. محمدرضا پیرحسینلو، تکمیل پروژه‌های در دست اقدام، جذب سرمایه‌گذار و بسترسازی برای ایجاد رونق تولید را از اولویت‌های این منطقه عظیم اقتصادی در سال جاری عنوان کرد و گفت: در ۱۰ماهه نخست امسال ۹ قرارداد سرمایه‌گذاری به ارزش بیش از ۷۵۰ میلیون دلار به امضا رسیده که به پنج برابر میزان هدف‌گذاری ما بوده است. وی با تاکید بر این که توسعه در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس همچنان ادامه دارد و بنا بر محاسبات انجام شده ۱۳ هزار نفر اشتغال‌زایی مستقیم طرح‌های در دست اجرا خواهد بود، گفت: قرادادهای جدید امضا شده در حوزه تولید ورق ضد زنگ، ورق گرم نورد فولادی، رول ورق نورد گرم، گچ میکرونیزه، بتن آماده و … خواهد بود. مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس سرمایه‌گذاران را برای سرمایه‌گذاری‌های بیشتر به این منطقه عظیم اقتصادی دعوت کرد و بیان داشت: مناطق ویژه اقتصادی دا..

  • مدیر سایت
    اجرای بزرگترین پروژه آهن اسفنجی در صنعت فولاد کشور

    به گزارش چیلان ، با تکمیل عملیات پیش راه اندازی در فرایند توسعه مگاپروژه زمزم ۳ در مجتمع فولاد خوزستان، بزرگترین پروژه اجرایی آهن اسفنجی در صنعت فولاد کشور از سوی گروه MMTE در مدار راه اندازی نهایی و تولید محصول قرار گرفت . به گزارش روابط عمومی،‌ با تحقق اهداف برنامه ای در مسیر راه اندازی طرح ۲ میلیون تنی احیاء مستقیم زمزم ۳ در فولاد خوزستان و نیز آغاز گازرسانی اولیه به خطوط تولید، سومین پروژه آهن اسفنجی مجتمع فولاد خوزستان به تولید اولیه دست یافت که با اجرای آن، طرح زمزم ۳ به زودی به مرحله بهره برداری رسمی می رسد. هم اکنون تولید این مجتمع به ظرفیت عملیاتی ۹۰ تن آهن اسفنجی در ساعت رسیده است که پیش بینی می شود با حصول اطمینان از پایداری عملکرد بهینه تاسیسات در بازه های مورد انتظار، تولید این مگامدول با ظرفیت اسمی نهایی در مدار قرار گیرد . تمرکز بر کیفی سازی اقدامات در دوره پیش راه اندازی و راه اندازی پروژه و نیز انجام مراحل توسعه طرح در کوتاه ترین زمان از جمله اقدامات موثر MMTE در مسیر تحقق تولید محصول آهن اسفنجی در این مجتمع بوده است . همچنین انجام تمامی عملیات راه اندازی تجهیزات و..

  • مدیر سایت
    مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران خبر داد:افزایش ۵۸ درصدی میزان تولید گندله در ۶ ماهه امسال

    به گزارش چیلان ، مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران با اعلام این مطلب گفت: طبق آمارها میزان تولید گندله تا پایان شهریور امسال بیش از یک میلیون و ۹۳۵ هزار تن بوده که این رقم در مدت مشابه سال گذشته حدود یک میلیون و۲۳۴ هزار تن ثبت شده است. وی با بیان اینکه در سال جاری میزان تولید کارخانه گندله سازی از میزان پیش بینی شده در برنامه جلوتر بوده است افزود: با وجود توقفات سرد ۵۰ روزه در فروردین و تیرماه ، میزان تولید گندله تا شهریورماه، افزایش ۲۰۰ هزار تنی نسبت به برنامه پیش بینی شده داشته و از آن فراتر رفته است. حمیدیان اظهار کرد: در ابتدای هر سال کارخانه گندله سازی، برنامه ای شامل میزان تولید در هر ماه و میزان توقفات ماهیانه (گرم ) و سالیانه( سرد) پیش بینی می کند و طبق این برنامه پیش می رود. وی اضافه کرد: شهریور امسال بیش از ۴۶۸ هزارتن گندله در کارخانه گندله سازی سه چاهون تولید شده که بالاترین میزان تولید کارخانه در مدت فعالیتش بوده است. مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران به عوامل مهم در دستیابی به این رکورد اشاره و بیان کرد: همکاری خوب واحدهای مالی و بازرگانی برای تأمین قطعا..

  • مدیر سایت
    چین و اندونزی سردمداران تولید فولاد ضدزنگ جهان / تولید، صادرات و واردات چین در سال ۲۰۲۳

    به گزارش چیلان به نقل از جی‌ام‌کی‌سنتر، تولید فولاد ضدزنگ چین در سال ۲۰۲۳ میلادی، ۱۲.۶ درصد نسبت به سال ۲۰۲۲ میلادی افزایش یافت و به ۳۶ میلیون تن رسید. این داده‌ها را انجمن فولاد ضدزنگ چین در زیرمجموعه انجمن تخصصی فولاد چین منتشر کرده است. داده‌های انجمن فولاد ضدزنگ چین حاکی از آن است که صادرات فولاد ضدزنگ این کشور در سال ۲۰۲۳، ۴ میلیون و ۱۴۰ هزار تن برآورد شد در حالی که این رقم در سال ۲۰۲۲، ۴ میلیون و ۵۵۰ هزار تن بود. همچنین واردات این محصول به چین در سال ۲۰۲۳ دو میلیون و ۷ هزار تن و در سال ۲۰۲۲، ۳ میلیون و ۲۸۰ هزار تن بود. گفتنی است ظرفیت تولید فولاد ضدزنگ چین به ۵۰ میلیون تن در سال رسیده و نرخ بهره برداری از این ظرفیت تولید ۷۰ درصد اعلام شده است. پیش‌بینی می‌شود در سال ۲۰۲۴ میلادی حدود ۱۳ میلیون تن از این ظرفیت عملیاتی می‌شود. جی‌ام‌کی‌سنتر پیش‌تر گزارش داد که در سال ۲۰۲۲ تولید جهانی فولاد ضدزنگ ۵.۲ درصد نسبت به سال ۲۰۲۱ کاهش داشته و به ۵۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن رسیده بود، این در حالیست که پیش‌بینی می‌شد تولید جهانی این محصول در سال ۲۰۲۲ رشد ۴ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۱ را تجربه کند و ..

  • مدیر سایت
    ارزش صادرات زنجیره فولاد در ۱۰ ماهه ۱۴۰۲ از ۶.۲ میلیارد دلار فراتر رفت/ جزئیات و نکات تحلیلی حجم و ارزش صادرات زنجیره فولاد + جدول

    به گزارش چیلان ، انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران آمار کامل حجم و ارزش صادرات ۱۰ ماهه زنجیره فولاد کشور را منتشر کرد بر طبق آمار ارزش صادرات زنجیره فولاد در ۱۰ ماهه ۱۴۰۲ از ۶.۲ میلیارد دلار فراتر رفت. نکات مهم این گزارش از نگاه تحلیلی چیلان : رشد ۲۱ درصدی ارزش صادراتی زنجیره فولاد (معادل تقریبی ۱.۱ میلیارد دلار) صادرات بیش از ۲۴ میلیون تن از محصولات زنجیره فولاد (جهش ۷۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته) به کمک کنسانتره و گندله سنگ آهن افزایش ۱۰.۸ درصدی حجم (تناژ) صادرات فولاد میانی به لطف جهش ۳۸.۸ درصدی حجم صادرات اسلب افزایش ۲ درصدی حجم صادرات میلگرد همزمان با افت ۹ درصدی ارزش صادراتی آن (کاهش ۱۳۰ میلیون دلاری ارزش صادرات میلگرد) ۱۰ برابر شدن حجم صادرات کنسانتره سنگ آهن و ۲ برابر شدن حجم صادرات گندله سنگ آهن! کاهش نرخ رشد صادرات آهن اسفنجی نسبت به آمار ۹ ماهه جزئیات کامل ارزش دلاری صادرات زنجیره فولاد ایران :

  • مدیر سایت
    تولید جهانی آهن اسفنجی در سال ۲۰۲۳ / هند و ایران با اختلاف در صدر فهرست تولیدکنندگان

    به گزارش چیلان ، اینفوگرافی زیر در وب‌سایت جی‌ام‌کی‌سنتر منتشر شده و در آن تولید جهانی آهن اسفنجی در سال ۲۰۲۳ میلادی نمایش داده شده است. بنا بر داده‌های این اینفوگرافی در سال ۲۰۲۳، ۱۳۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در دنیا تولید شد. تولید جهانی این ماده در سال ۲۰۲۳، ۷.۴ درصد بیشتر از سال ۲۰۲۲ بود. در تصویر همچنین کشورهای تولیدکننده آهن اسفنجی جهان در سال ۲۰۲۳، حجم تولید و تفاوت تولید آنها در مقایسه با سال ۲۰۲۲ نشان داده شده است. هند و ایران با اختلاف چشمگیر از دیگر کشورها بیش‌ترین آهن اسفنجی جهان را در سال ۲۰۲۳ تولید کردند. تولید هند در این سال ۴۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تن و تولید ایران ۳۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تن بود. هند در سال ۲۰۲۳، ۱۶.۷ درصد آهن اسفنجی بیشتری نسبت به سال ۲۰۲۲ تولید کرد و تولید ایران در سال ۲۰۲۳، ۱.۷ درصد بیشتر از سال ۲۰۲۲ بود. روسیه در سال ۲۰۲۳، ۷ میلیون و ۷۸۰ هزار تن آهن اسفنجی تولید کرد و تولید آن نسبت به سال ۲۰۲۲، ۰.۹ درصد رشد داشت. مصر نیز در سال ۲۰۲۳، ۷ میلیون و ۲۲۰ هزار تن آهن اسفنجی تولید کرد و تولید آن در سال ۲۰۲۲ با رشد ۱۹.۹ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۲ پیش رفت. ..

  • مدیر سایت
    فولادساز قزاقستانی بزرگ‌ترین واحد متالورژی آسیای مرکزی می‌شود؟

    به گزارش چیلان به نقل از استیل‌اوربیس، بنا بر اعلام سرویس خبری دولت قزاقستان، واحد فولادی کارمِت در این کشور که پیش‌تر به نام آرسِلورمیتال تِمیرتائو شناخته می‌شد چشم‌اندازی جدید از تولید فولاد را برای سال ۲۰۲۸ میلادی منتشر کرده است. بنا بر این چشم‌انداز این کارخانه برنامه افزایش ۶۴ درصدی تولید فولاد و رشد آن به حجم ۵ میلیون تن را پیش گرفته است. کارمِت همچنین بنا دارد تولید کنسانتره سنگ آهن را ۸۸ درصد افزایش دهد و به ۵ میلیون تن برساند. برنامه این شرکت برای تولید زغال سنگ در چشم‌انداز یادشده نیز افزایش ۴۷ درصدی تولید و رسیدن به حجم ۹ میلیون تن است. هدف اصلی کارمِت دستیابی دوباره به جایگاهش به عنوان یکی از بزرگ‌ترین واحدهای متالورژی در آسیای مرکزی و سی‌آی‌اس در سال ۲۰۲۸ میلادی است. کارمت پیش‌تر نیز از برنامه خود برای رشد تولید فولاد تا ۳.۳ میلیون تن در سال ۲۰۲۴ میلادی و رشد تولید کنسانتره سنگ آهن تا ۲.۵ میلیون تن در این سال خبر داده بود.

  • مدیر سایت
    ذوب آهن اصفهان آماده تامین انواع مقاطع ساختمان های بلند مرتبه کشور

    به گزارش چیلان ،در این کنگره تخصصی مرتضی شیرین پرور مدیر تحقیق و توسعه ذوب آهن اصفهان، در پنل” واکاوی عملکرد مجلس و دولت در تحقق و پیگیری مطالبات نظام مهندسی ساختمان و تشکل‌های صنعتی” به ایراد سخنرانی پرداخت. مرتضی شیرین پرور گفت : ذوب آهن اصفهان به عنوان بنیان گذار فولاد در ایران از ۵۳ سال پیش تاکنون، تولید فولاد را به روش کوره بلند و بهره‌گیری از مواد اولیه مرغوب هر چند ناکافی، با تلاش و کوشش شبانه روزی همکاران مجرب در بخش‌های مختلف کارخانه به منصه ظهور رسانده است. وی افزود: ثمره همت و پویایی همکاران عزیز در این مجتمع عظیم صنعتی، تولید با کیفیت ترین محصولات ساختمانی و صنعتی، پوشش بازار داخل و سپس صادرات حدود ۵۰ درصدی به کشورهای گوناگون دنیا است که این رویکرد ذوب آهن اصفهان مبتنی بر شعار” با اطمینان بسازید” همواره محصولات کارخانه را در صدر درخواست های مشتریان قرار داده است. مدیرتحقیق و توسعه ذوب آهن اصفهان تصریح کرد : سبد متنوع محصولات ساختمانی نظیر تیرآهن بال پهن، میلگرد، نبشی، خانواده H ها و … در این کارخانه بر اساس آخرین استانداردهای روز دنیا و سختگیرانه ترین آزمون ها تولید می ش..

  • مدیر سایت
    عملکرد خیره‌کننده فولاد خوزستان در ۱۰ ماهه نخست سال جاری

    به گزارش چیلان ، شرکت فولاد خوزستان در ۱۰ ماهه نخست سال جاری عملکرد موفقی را به ثبت رسانده است. درآمد فروش محصولات این شرکت از ابتدای فروردین تا انتهای دی‌ماه سال جاری با جهش ۴۶.۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۵۹ هزار و ۱۲۸ میلیارد تومان رسیده است. حجم فروش داخلی و صادراتی شرکت فولاد خوزستان در ۱۰ ماهه نخست سال جاری ۳،۳۲۳،۶۷۸ تن بوده که رشد ۳.۷ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد. این افزایش حجم فروش محصولات در حالی به دست آمده که این شرکت در فصل گرم امسال، ۵۴۰ هزار تن از تولید برنامه‌ریزی‌شده خود را به واسطه محدودیت‌های برق از دست داد. حجم کل فروش محصولات فولاد خوزستان در بازار داخلی، شامل فولاد میانی، آهن اسفنجی و گندله، ۲،۵۰۶،۷۸۵ تن بوده که جهش ۱۹ درصدی را نسبت به ۱۰ ماه نخست سال قبل نشان می‌دهد و در واقع فولاد خوزستان به خوبی نیازهای بازار داخلی را تأمین کرده است. حجم فروش شمش فولادی توسط شرکت فولاد خوزستان در بازار داخلی در ۱۰ ماهه نخست امسال، ۱،۲۰۱،۲۱۹ تن بوده که رشد قابل توجه ۱۲.۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته را نشان می‌دهد. همچنین فولاد خوزستان از ابتدا..

  • مدیر سایت
    چالش های کربن‌زدایی در صنعت فولاد

    به گزارش چیلان ، یوآخیم وون شیل (Joachim von scheele)، مدیر تجاری‌سازی فناوری فولاد سبز شرکت لینده آلمان در سومین کنفرانس فولادسازی و ریخته گری مداوم گفت:هزینه‌ بالا و مقیاس‌پذیری از جمله چالش های کربن‌زدایی در صنعت فولاد است. وی افزود:تحولات زیادی در فرایند تولید هیدروژن رخ داده و در حال ارزان‌تر شدن است اما هنوز با عددی که مدنظر فولادسازان است، فاصله دارد. باید سعی کنیم آن را به ۲ دلار در هر تن برسانیم. وی گفت:استفاده از سوخت های اکسیژنی رویکرد نوآورانه و مقرون به صرفه ای برای تولید فولاد سبز است که از فناوری های بدون شعله استفاده می کند. وون شیل گفت: تجربیات خوبی در سوئد و فنلاند و چند کشور دیگر در بهره گیری از هیدروژن و همچنین فرایند بدون شعله داشته ایم که قابل استفاده در ایران است. وی افزود: در سال ۲۰۵۰ استفاده از هیدروژن و انرژی های تجدیدپذیر در صنعت فولاد جهان رایج خواهد شد اما سرعت حرکت کشورها در این مسیر متفاوت است. ایران در نقطه خوبی در این راه قرار دارد و فولاد هرمزگان پتانسیل لازم برای تولید فولاد سبز را دارد. مدیر تجاری جهانی مدیر تجاری‌سازی جهانی شرکت لیندی آلمان با ..

  • مدیر سایت
    فولاد ایران می‌تواند از رتبه ۱۰ به رتبه ۷ دنیا ارتقا پیدا کند / تولید فولاد سبز یک الزام اقتصادی است

    به گزارش چیلان ، دکتر سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در سومین کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم گفت: امروز به ظرفیت ۵۵ میلیون تن در افق ۱۴۰۴ نزدیک شده ایم اما از این ظرفیت بدلیل مشکلات زیرساختی بخصوص انرژی نمی‌توانیم بهره‌برداری کنیم. وی افزود: عمده این تحولات ریشه در برگزاری کنفرانس‌ها و همایش‌های تخصصی دارد چرا که در این کنفرانس‌ها ایده‌های افراد مطرح و در دستور کار قرار می‌گیرد. رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد با بیان اینکه سیر پیشرفت انتها ندارد و هر روز باب جدیدی در این زمینه باز می‌شود، گفت: دوستان ما در گروه فولاد مبارکه و به ویژه فولادهرمزگان از این امر عقب نمانده و پیشرفت‌های خوبی را داشته‌اند. وی با اشاره به تولید ۲ میلیارد تن فولاد در جهان گفت: یک میلیارد تن از این محصول را کشور چین و یک میلیارد تن دیگر را دیگر کشورهای دنیا تولید می‌کنند، کشور ایران با ۳۰ میلیون تن تولید فولاد رتبه دهم جهان را دارد و چنانچه از ظرفیت‌های ایجادشده استفاده کنیم، به رتبه‌های بالاتری دست می‌یابیم. سبحانی با بیان اینکه در سند چشم‌انداز کشور که ۱۸ سال پیش تدوین شده قرار ..

  • مدیر سایت
    حاشیه سود فولاد کاهش یافته است

    به گزارش چیلان ،محمدرضا بنائیان عضو هیئت مدیره فولاد هرمزگان به چیلان گفت: امروز فولادسازان با چالش‌هایی از قبیل تامین خوراک، تامین انرژی، مجوزها و حتی چالش‌های برآمده از معامله‌گری، تامین متریال و فروش محصولات رو به‌رو هستند. به همین دلایل این شرکت‌ها این روزها تولید و صادرات را به سختی پیش می‌برند. اقتصاد مقاومتی در صنعت فولاد محقق شده است وی در ادامه به تقویت جریان اقتصاد مقاومتی در صنعت فولاد ایران پرداخت و گفت: اقتصاد مقاومتی با اتخاذ رویکرد بومی‌سازی و حذف نیاز به شرکت‌های خارجی در صنعت فولاد رو به ترقی است. رشد اقتصاد مقاومتی به بی‌نیازی کشور از واردات فناوری و مواد اولیه تولید می‌انجامد. در همین راستا شرکت‌های بزرگی مانند فولاد مبارکه و فولاد هرمزگان و دیگر شرکت‌ها در تلاش برای کاهش نیاز به واردات هستند و در این مسیر به دستاوردهای قابل توجهی رسیده‌اند. این مدیر فعال صنعت فولاد تصریح کرد: اگر شرکت‌های بزرگ فولادی قادر به صادرات محصولات خود نباشند، ارز لازم و کافی به کشور وارد نمی‌شود و این امر معضلاتی برای کشور می‌آفریند. پس صادرات ارزآور و بومی‌سازی مانع خروج ارز در شرایط تح..

  • مدیر سایت
    همکاری شرکت ترک و دولت عربستان برای احداث یک واحد فولادی / توسیالی بازار عربستان را هدف گرفته است  

    به گزارش چیلان به نقل از استیل‌اوربیس، هلدینگ توسیالی در ترکیه از امضای یادداشت‌تفاهمی با مرکز ملی توسعه صنعتی عربستان سعودی برای ساخت یک مجتمع تولید محصولات فولادی نورد تخت خبر داده است. این مجتمع در منطقه صنعتی راس‌الخیر عربستان احداث خواهد شد و شرکت ترکیه‌ای هدف خود را از این پروژه توسعه فعالیت در منطقه اعلام کرده است. ظرفیت تولید مجتمع ۴ میلیون تن در سال است و کویل نورد گرم، کویل نورد سرد، کویل گالوانیزه، ورق قلع و فولاد الکتریکال محصولاتی هستند که در این کارخانه تولید خواهند شد و در خودروسازی، بسته‌بندی مواد غذایی، ساخت ماشین‌آلات و بخش انرژی مورد استفاده قرار خواهند گرفت. توسیالی بنا دارد محصولات این واحد فولادی را به عربستان سعودی عرضه کند و به صادرات محصولات خود قدرت بخشد.

  • مدیر سایت
    صادرات نه ماهه آهن و فولاد ایران به بیش از ۹ میلیون تن رسید/ جزئیات کامل صادرات و واردات فولاد، محصولات فولادی و آهن اسفنجی

    به گزارش چیلان ، بنا به تازه‌ترین گزارش آماری انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، مجموع صادرات فولاد ایران (فولاد میانی و محصولات فولادی) در نه ماهه سال جاری، ۸ میلیون و ۹۸ هزار تن بوده که با احتساب صادرات ۱ میلیون و ۲۱۴ هزار تن آهن اسفنجی، صادرات آهن و فولاد ایران به بیش از ۹ میلیون تن رسیده است. وضعیت صادرات فولاد میانی در ۹ ماهه سال جاری، صادرات فولاد میانی کشور، ۵ میلیون و ۶۲۱ هزار تن بوده که این رقم افزایش ۷.۶ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد. از صادرات فولاد میانی، سهم صادرات بیلت و بلوم در نه ماهه سال ۱۴۰۲، ۳ میلیون و ۹۵۱ هزار تن و سهم صادرات اسلب، ۱ میلیون و ۶۷۰ هزار تن بوده است. در ۹ ماهه سال جاری، صادرات اسلب افزایش ۴۶.۶ درصدی را تجربه کرده است و صادرات بیلت و بلوم ۳.۳ درصد کاهش یافته است. وضعیت صادرات و واردات محصولات فولادی کل صادرات محصولات فولادی کشور در نه ماهه سال ۱۴۰۲، ۲ میلیون ۴۷۷ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایش ۴ درصدی را نشان می‌دهد، همچنین واردات کل محصولات در ۷ ماهه نخست سال ۷۹۷ هزار تن بوده است که اقزایش ۶۴.۳ درصدی را نسبت به مد..

  • مدیر سایت
    رشد ۳ درصدی تولید فولاد ایران / جزئیات تولید محصولات زنجیره فولاد در ۹ ماهه سال جاری

    به گزارش چیلان ، بر اساس گزارش آماری انجمن فولاد در ۹ ماهه سال جاری، تولید فولاد میانی (بیلت و بلوم و اسلب) به ۲۴ میلیون و ۴۹۲ هزار تن رسید. در بخش فولاد میانی، ۱۵ میلیون و ۳۲۶ هزار تن سهم تولید بیلت و بلوم و ۹ میلیون و ۱۶۶ هزار تن سهم تولید اسلب بوده است. تولید بیلت و بلوم افزایش ۶ درصدی داشته و تولید اسلب هم ۲ درصد کاهش داشته است. در گزارش آماری انجمن فولاد، رشد تولید مقاطع تخت فولادی مثبت ۱.۵ درصد و رشد تولید مقاطع طویل هم فولادی منفی ۰.۷ درصد اعلام شده است. تولید مقاطع تخت ۶ میلیون و ۹۵۵ هزار تن بوده که ۶ میلیون و ۶۳۳ هزار تن سهم ورق گرم، ۱ میلیون ۷۹۰ هزار تن هزار تن سهم ورق سرد و ۱ میلیون ۲۶۲ هزار تن سهم ورق پوششدار بوده است. تولید ورق گرم افزایش ۰.۱ درصدی، تولید ورق سرد کاهش ۲.۲ درصدی و تولید ورق پوششدار افزاش ۱۱.۴ درصدی داشته است. در ۹ ماهه سال جاری، تولید تیرآهن با افزایش ۱۰.۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۱ میلیون و ۲۸ هزار تن رسیده است و تولید میلگرد هم با ۲.۴ درصد کاهش به ۷ میلیون و ۹۶۶ هزار تن رسیده است. تولید نبشی، ناودانی و سایر مقاطع طویل فولادی با افزایش ۶ درصد..

  • مدیر سایت
    بررسی چالش های صنعت فولاد در حرکت به سمت فولاد سبز

    به گزارش چیلان ،بررسی چالشهای صنعت فولاد در حرکت به سمت فولاد سبز و اثرات آن در توسعه های عمرانی و کاهش آلاینده های زیست محیطی صنعت فولاد، سنگ بنای زیرساخت‌های مدرن و توسعه اقتصادی، مدت هاست که محرک حیاتی رشد و صنعتی شدن می باشد. با این حال، شهرت این صنعت با هزینه زیست محیطی قابل توجهی همراه است که در درجه اول به انتشار قابل توجه CO۲ نسبت داده می‌شود. در سال‌های اخیر، مفهوم فولاد سبز به عنوان یک مسیر امیدوارکننده برای کاهش اثرات زیست محیطی صنعت فولاد پدیدار شده است. فولاد سبز شامل تولید فولاد بدون استفاده از سوخت‌های فسیلی است. این کار را می‌توان با استفاده از منابع انرژی کم کربن مانند هیدروژن، گازی شدن زغال سنگ یا الکتریسیته به جای مسیر سنتی تولید کربن فشرده نیروگاه‌های زغال سنگ انجام داد. فولاد سبز که با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و هیدروژن تولید می‌شود، یک راه امیدوارکننده برای کربن زدایی تولید فولاد و گسترش صنعت هیدروژن است. ایران که دارای منابع تجدیدپذیر فراوان و ذخایر سنگ آهن است، در موقعیت ایده آلی برای حمایت از این فناوری دوست دار محیط زیست قرار دارد. تولید فولاد سبز از نظ..

  • مدیر سایت
    برای نخستین بار در کشور انجام شد؛ تولید تختال با عرض ۲۰۳۷ میلی‌متر در فولاد مبارکه

    به گزارش چیلان ،محمد فخری، رئیس تولید ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه در گفت‌گو با خبرنگار فولاد گفت: ازآنجاکه توسعه سبد محصولات، یکی از شاخص‌های اصلی تعریف‌شده در راستای افزایش رضایت و وفاداری مشتریان شرکت است، تولید تختال مطابق با آخرین الزامات و استانداردهای جهانی در واحد ریخته‌گری مداوم در زمره اهداف این واحد قرار گرفته است. محمد فخری با بیان اینکه ماشین ۵ ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه به‌روزترین ماشین این واحد است، گفت: اگرچه این ماشین نسبت به سایر ماشین‌های ریخته‌گری قابلیت تولید محصولات باارزش افزوده بیشتری را داراست، لیکن طراحی این ماشین برای تولید تختال با حداکثر عرض ۲۰۰۰ و ضخامت ۲۵۰ میلی‌متر بوده است. خوشبختانه با تلاش متخصصان واحد و جهت پاسخ‌گویی به نیاز بازار، توسعه بیش‌ازپیش سبد محصولات و ابعاد تولیدات جهت رفع نیازهای مشتریان در دستور کار قرار گرفت. وی ادامه داد: با عنایت به اهمیت تولید فولادهای با ضخامت و عرض بالا، پس از دست‌یابی به موفقیت تولید تختال با ضخامت ۳۰۰ و همچنین تولید تختال با عرض ۲۰۲۵ میلی‌متر، تختال با عرض ۲۰۳۷ میلی‌متر بنا به سفارش مشتری تولید شد. به گفته رئی..

  • مدیر سایت
    ساخت بزرگ‌ترین کارخانه فولاد جهان در هند / تولید ۲۴ میلیون تن فولاد در سال   

    به گزارش چیلان به نقل از جی‌ام‌کِی‌سِنتر، شرکت هندی اِی‌اِم‌اِن‌اِس‌ایندیا که با سرمایه‌گذاری مشترک شرکت‌های آرسلورمیتال و نیپون‌استیل برپا شده ساخت بزرگ‌ترین کارخانه فولاد جهان را در ایالت گُجرات در غرب هندوستان در دست دارد. در این کارخانه که در شهر حَزیرا احداث می‌شود، تمام محصولات زنجیره فولاد از بالادست تا پایین‌دست تولید خواهد شد. خبر ساخت این کارخانه را لاکشمی میتال رئیس هیات مدیره آرسلور میتال اعلام کرده است. به گفته میتال یادداشت تفاهم ساخت فاز دوم این کارخانه نیز با دولت ایالت گجرات امضا شده است؛ ساخت فاز اول در سال ۲۰۲۱ آغاز شد و براساس زمان‌بندی‌ها باید تا سال ۲۰۲۶ میلادی به اتمام رسد. بنا بر گفته میتال این واحد فولادی از ظرفیت تولید سالانه ۲۴ میلیون تن فولاد برخوردار خواهد بود و ساخت کامل آن در سال ۲۰۲۹ میلادی به پایان خواهد رسید. میتال همچنین از تولید انرژی‌های تجدیدپذیر و هیدروژن سبز علاوه بر فولاد در این واحد فولادی خبر داده اما او تاکنون درباره رقم کلی سرمایه‌ صرف شده در ساخت کارخانه جدید فولاد حَزیرا اطلاعاتی منتشر نکرده است. دیگر دارایی‌های اِی‌اِم‌اِن‌اِس‌ایندیا ..

  • مدیر سایت
    پیش‌روی صنعت فولاد از بومی‌سازی به توسعه فناوری/ فولاد ایران سبز است

    به گزارش چیلان ،سید رسول خلیفه سلطانی، دبیـر انجمـن تولیدکنندگان فولاد ایـران بعد از ظهر پنج‌شنبه در اختتامیه پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران اظهار کرد: دغدغه بومی‌سازی به میزانی اهمیت دارد که کارشناسان زبده از سراسر کشور را در این حوزه اینجا جمع کرده است. وی افزود: از سال ۹۷ مسیر بومی‌سازی باز شده و پنجمین دوره این جشنواره اکنون در حوزه فولاد ایران برگزار شد و ساخت قطعات، تکنولوژی و فعالیت‌های چشمگیر آن در غرفه‌ها قابل مشاهده بود. خلیفه سلطانی با بیان اینکه صنف فولاد باهم می‌توانند مشکلات را حل کنند، گفت: در حوزه‌های مختلف باید موضوع‌شناسی شود و درمورد آمایش انرژی، آب و محیط زیست چاره‌اندیشی کرد که مطالبه اخیر از فولاد تامین انرژی است. دبیـر انجمـن تولیدکنندگان فولاد ایـران معتقد است که فولاد در لبه اوج قله تکنولوژی حرکت می‌کند که برای نمونه آهن‌سازی توسط گاز است و بزرگترین سایت آهن‌سازی احیا مستقیم کشور توسط ایران صورت می‌گیرد و حتی کشور هند از طریق گاز نیست بلکه ذغالی است. وی ادامه داد: در مسیر فولاد سبز کمترین مصرف انرژی و انتشار کربن را داریم و برای آینده باید در این..

  • مدیر سایت
    صنعت فولاد با بومی‌سازی قوام یافت / افراد تحصیلکرده و مستعد کشور را باور کنیم

    به گزارش چیلان ،عزت الله اکبری تالارپشتی، رئیس کمیسیون صنایع و معادن در آئین اختتامیه پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران گفت: ایمان داریم که هر آنچه بخواهیم، می‌توانیم در کشور بسازیم. اکنون در دنیا، جنگ علمی بسیار قوی پیش از جنگ اقتصادی جریان دارد. ما مستعدترین افراد را در کشور داریم، اما باید آنها را باور داشته باشیم و به این افراد مسئولیت بدهیم تا وارد میدان شوند. وی افزود: این موضوع در معاونت علمی ریاست جمهوری با جدیت و مستمر پیگیری می‌شود و من بر استفاده از دانش‌بنیان‌ها بسیار تأکید دارم. معتقدم که باید به تحصیلکرده‌های کشور باور داشته باشیم. هزینه همکاری با این بخش‌ها حداقل یک پنجم و بسیار پایین‌ است. رئیس کمیسیون صنایع و معادن با اشاره به بازدید از کارخانه فولاد مبارکه تصریح کرد: طی بازدیدی که از شرکت فولاد مبارکه داشتم بر نگاه ما به سمت سواحل خالی تاکید کردم. اکبری تالارپشتی ادامه داد: در این حوزه خاطرم هست کنسرسیومی برای صادرات فولاد تشکیل شد. بر این مبنا قرارداد ۱۰ میلیون تنی از با استرالیا برای تامین سنگ آهن منعقد شد و بنا بود این میزان صرف تولید فولاد شده و سپس صاد..

  • مدیر سایت
    جولان فولادساز ترک در سرزمین اعراب / چه کسی فولاد پروژه ۵۰۰ میلیارد دلاری عربستان را تامین می‌کند؟

    به گزارش چیلان به نقل از استیل‌اوربیس، کوکائِر چِلیک فولاد ترکیه‌ای اعلام کرده که فولاد پروژه شهر نِئوم عربستان سعودی را تامین خواهد کرد. این پروژه متعلق به صندوق سرمایه‌گذاری عربستان سعودی است. عربستان بر این پروژه ۵۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کرده است. این فولادساز ترک بنا دارد فروش خود را در منطقه خاورمیانه و شمال افریقا (مِنا) تقویت کند؛ کوکائِر چِلیک ۱۹ درصد از فروش فرامرزی خود را در سال ۲۰۲۲ میلادی در این منطقه عرضه کرده بود. شهر نِئوم در شمال غربی عربستان و در ساحل دریای سرخ قرار گرفته است، این شهر از چهار منطقه تشکیل شده و تمام انرژی آن از منابع تجدیدپذیر تامین خواهد شد. بنا بر برنامه‌ریزی‌ها ساخت منطقه نخست این شهر در سال ۲۰۲۴ میلادی به پایان می‌رسد.

  • مدیر سایت
    افزایش تقاضای جهان برای فولاد به روایت تصویر / ۲۰۲۴ سال پرفروش فولادی ها

    به گزارش چیلان ، وب‌سایت جی‌اِم‌کِی‌سنتر نمودار زیر را مبتنی بر داده‌های انجمن جهانی فولاد ترسیم کرده است. نمودار پیش‌بینی تقاضای جهانی برای فولاد را در سال ۲۰۲۴ میلادی و در مناطق کلیدی مصرف‌کننده نشان می‌دهد. بنا بر داده‌های این نمودار پیش‌بینی می‌شود چین در سال ۲۰۲۴، ۳۹۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تن فولاد مصرف کند و حجم مصرف آن نسبت به سال ۲۰۲۳ تغییر نداشته باشد. همچنین مصرف انگلیس و اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۴، ۱۵۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن و ۵.۸ درصد بیشتر از سال گذشته خواهد بود. بر همین اساس مجموعه کشورهای امریکا، کانادا و مکزیک در این سال ۱۳۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تن و ۱.۵ درصد بیشتر از سال گذشته فولاد مصرف خواهند کرد. مصرف کشورهای حوزه آسه‌آن ۷۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تن و ۵.۲ درصد بیشتر از سال گذشته میلادی خواهد بود. کشورهای منطقه منا (خاورمیانه و شمال افریقا) در سال ۲۰۲۴، ۷۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تن و ۳.۵ درصد بیشتر از سال گذشته فولاد مصرف خواهند کرد. مصرف فولاد خاورمیانه در سال ۲۰۲۴، ۵۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تن و ۳.۲ درصد بیشتر از سال ۲۰۲۳ خواهد بود. و در نهایت اوکراین، روسیه و دیگر کشورهای سی‌آی‌اس..

  • مدیر سایت
    «تحلیل معاملات فولاد» بورس کالا در آذر ماه ۱۴۰۲ / کدام محصولات در صدر معاملات قرار دارد؟ + جزئیات و نکات مهم عرضه و تقاضای محصولات زنجیره فولاد

    به گزارش چیلان و بر اساس تحلیل اطلاعات منتشر شده از طرف انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، در معاملات بازار فولاد در آذر ماه سال ۱۴۰۲ تالار بورس کالای ایران، گندله، میلگرد و شمش فولادی بیشترین عرضه در میان محصولات زنجیره آهن و فولاد را داشتند. بر اساس داده‌های این گزارش (مطابق نمودار و جدول زیر) بیشترین نسبت حجم معامله به عرضه در زنجیره آهن و فولاد، طی آذر ماه سال جاری همانند آبان ماه به ورق سرد تعلق داشت. این شاخص در آذر ماه برابر ۹۳ درصد بود که در مقایسه با آبان ماه ۲ واحد درصد افت داشت. در رتبه‌های بعدی نسبت حجم معامله به عرضه محصولات در آذر ماه آهن اسفنجی و اسلب قرار دارند. بررسی معاملات بورس کالا نشان می‌دهد با وجود کاهش ۹ درصدی عرضه آهن اسفنجی در آذر ماه نسبت به آبان ماه، نسبت حجم معامله به عرضه آهن اسفنجی با رشد روبرو بود و به ۸۸ درصد رسید. میزان عرضه آهن اسفنجی در آذر ماه برابر ۵۶۵ هزار تن بود که یکی از کمترین عرضه‌های خود را در سال جاری (بعد از فروردین ماه) به ثبت رساند که عمده دلیل این مهم محدودیت‌های گازی کارخانجات احیاء و نگرانی از پیامدهای آن است. نسبت حجم معامله به عرضه ا..

  • مدیر سایت
    ارزش صادرات زنجیره فولاد در ۹ ماهه ۱۴۰۲ به ۵.۵ میلیارد دلار رسید/ جزئیات و نکات تحلیلی حجم و ارزش صادرات زنجیره فولاد + جدول

    به گزارش چیلان ، انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران آمار کامل حجم و ارزش صادرات ۹ ماهه زنجیره فولاد کشور را منتشر کرد. نکات مهم این گزارش از نگاه تحلیلی چیلان رشد ۱۹ درصدی ارزش صادراتی زنجیره فولاد (معادل تقریبی ۸۵۰ میلیون دلار) صادرات بیش از ۲۱.۶ میلیون تن از محصولات زنجیره فولاد (جهش ۷۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته) به کمک کنسانتره و گندله سنگ آهن تداوم روند نزولی در نرخ رشد صادرات شمش فولادی (به لحاظ تناژ) کاهش ۱۳۰ میلیون دلاری ارزش صادرات میلگرد رشد سه رقمی و قابل توجه ارزش صادرات کنسانتره و آهن اسفنجی ۱۰ برابر شدن حجم صادرات کنسانتره سنگ آهن افزایش ۳۴ درصدی ارزش صادرات اسلب کاهش ۴ درصدی ارزش صادرات بیلت و بلوم رشد ۱۵.۴ درصدی ارزش صادرات تیرآهن

  • مدیر سایت
    پاشنه آشیل صادرات فولادهای آلیاژی نبود یک دیپلماسی اقتصادی است

    به گزارش چیلان ،اعضای هیئت‌مدیره و هیئت اجرایی انجمن فولاد با حضور در کارخانه فولاد آلیاژی ایران، با مدیرعامل این شرکت دیدار و طی جلسه هم‌اندیشی با مهندس محمد کمال‌زاده مدیرعامل این شرکت در جریان نقطه‌نظرات وی و چالش‌ها دستاوردهای این شرکت قرار گرفتند. مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی نیز در این نشست به چالش‌ها و مشکلات پیشروی صادرات محصولات فولادی اشاره و بر این موضوع تأکید کرد که برای تاب‌آوری صنعت فولاد به‌خصوص فولادهای آلیاژی باید مسیر صادرات این نوع محصولات را هموار کرد. نبود دیپلماسی اقتصادی زیان‌بار است مهندس محمد کمال‌زاده پاشنه آشیل صادرات فولادهای آلیاژی را نبود یک دیپلماسی اقتصادی دانست و گفت: میزان تولید محصولات فولادهای آلیاژی و خاص در کشور بیشتر از تقاضای بازار داخلی است و مازاد عرضه نسبت به تقاضا باید صادر گردد که این موضوع، نیز با چالش‌های فراوانی روبه‌رو است. عضو انجمن تولیدکنندگان فولاد در بخش دیگری از صحبت‌های خود به این موضوع نیز اشاره کرد که نتیجه سیاست‌گذاری‌های اشتباه باعث می‌شود تا صادرات این محصولات با شکست مواجه گردد. راه صادرات بایستی هموار شود مدیرعامل شرکت فو..

  • مدیر سایت
    استفاده ظرفیت‌های خالی صنایع در کشور، افزایش تولید را به همراه دارد

    به گزارش چیلان ،مدیرعامل ساتا در این نشست با اشاره به وضعیت موجود اقتصادی کشور گفت: مدیران صنایع بزرگ بایستی واقعیت شرایط اقتصادی کشور را درک کنند و با پشتکار و همت برای ثروت سازی مجموعه‌های خود طرح و برنامه‌ریزی داشته باشند. دکتر سید مجید ابن‌الرضا با تأکید بر این موضوع که برای ثروت سازی باید به منابع درآمدزا توجه کرد، ادامه داد: یکی از روش‌های ثروت سازی ورود به بحث دانش‌بنیان است که خوشبختانه شرکت فولاد آلیاژی به این سمت حرکت کرده و انتظار می‌رود این مسیر با سرعت بیشتر ادامه پیدا کند. مدیرعامل ساتا استفاده از ظرفیت‌های خالی موجود در کشور را باعث افزایش طرفیت تولید دانست و گفت: استفاده پارک‌های علم و فناوری یکی از این ظرفیت‌های موجود در کشور است که به صنایع موجود کمک می‌کند تا به سمت صنعت‌ دانش بنیان پیش بروند که همین موضوع باعث افزایش تولید و کمک به چرخه اقتصاد کشور می‌شود. توجه به صنایع پایین‌دستی سردار ابن‌الرضا با تأکید بر اینکه در سال رشد تولید باید برای رفع موانع تولید اقدام کنیم افزود: پیگیری برای اجرای طرح‌های توسعه شرکت فولاد آلیاژی از ضروریات است؛ و باید تمرکز طرح‌های تو..

  • مدیر سایت
    رشد تولید فولاد جهان و ایران در ۱۱ ماهه ۲۰۲۳ / رشد تولید ایران تنها ۰.۶ درصد بود

    به گزارش چیلان ، انجمن جهانی فولاد، آمار تولید جهانی فولاد را در ۱۱ ماه ۲۰۲۳ (ماه‌های ژانویه تا اکتبر) منتشر کرده است. بنا بر این گزارش در این بازه زمانی یک میلیارد و ۷۱۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تن فولاد در جهان تولید شد. این حجم از تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۰.۵ درصد افزایش داشت. همچنین بنا بر آمار انجمن جهانی فولاد، تولید فولاد جهان در ماه یازدهم سال ۲۰۲۳ (نوامبر) ۱۴۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن بود، این حجم از تولید نسبت به نوامبر سال ۲۰۲۲، ۳.۳ درصد رشد پیدا کرده است. تولیدکنندگان بزرگ فولاد جهان در ۱۱ ماهه ۲۰۲۳ در میان ۱۰ تولیدکننده بزرگ فولاد جهان پنج کشور چین، هند، روسیه، کره جنوبی و ایران ۱۱ ماهه ۲۰۲۳ را با رشد تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته سپری کردند. بیشترین رشد تولید در هند و کم‌ترین در ایران رقم خورد. رشد تولید ایران در این مدت تنها ۰.۶ درصد بود. تولید ایران در ماه نوامبر ۲۰۲۳، ۳ میلیون تن و در ماه‌های ژانویه تا نوامبر ۲۸ میلیون و ۱۰۰ هزار تن بود. کشورهای ژاپن، امریکا، آلمان، ترکیه و برزیل نیز در ۱۱ ماه سال ۲۰۲۳ تولید کمتری نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۲ داشتند. بالاترین رشد..

  • مدیر سایت
    پیش‌بینی بازار جهانی فولاد در سال ۲۰۲۴/ خبرهای خوب برای بازار فولاد در سال جدید میلادی

    به گزارش چیلان ، بنابر پیش‌بینی‌ها، جریانی از افزایش تقاضا و تولید، تقویت قیمت‌ها و در نهایت رشد حاشیه سود فولادسازان در سال ۲۰۲۴ میلادی بر بازار جهانی فولاد حاکم خواهد بود. بنابراین گزارش، رشد تقاضای فولاد در سال ۲۰۲۴ میلادی در بیشتر مناطق جهان ادامه خواهد داشت و در این سال مصرف جهانی فولاد ۲۰ میلیون تن تا ۳۰ میلیون تن بیشتر از سال ۲۰۲۳ خواهد بود. پیش‌بینی می‌شود، کاهش جزئی تولید فولاد در چین و رسیدن حجم تولید آن به پایین‌تر از یک میلیارد تن در سال ۲۰۲۴، همراه با خوش‌بینی‌هایی که نسبت به تولید جهانی فولاد و کاهش قیمت مواد اولیه وجود دارد، به افزایش میانگین قیمت‌ جهانی فولاد و بالا رفتن حاشیه سود فولادسازان بیانجامد مشروح پیش‌بینی‌ها از بازار جهانی فولاد در سال ۲۰۲۴ را بزودی در نشریه دی‌ماه چیلان (شماره ۱۱۳) بخوانید.

  • مدیر سایت
    از محدودیت گاز فولاد مبارکه نگرانی داریم

    به گزارش چیلان ، معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه با اشاره به انتظار سیاست‌گذاران صنعت و تجارت کشور از این شرکت جهت عرضه حداکثری محصولات و تحقق برنامه‌های صادراتی، حداقل انتظار فولاد مبارکه را تأمین گاز برای تحقق برنامه‌های تولیدی عنوان کرد. رضا حیدری با اعلام تحقق همه برنامه‌های این شرکت در حوزه فروش و بازاریابی، مهم‌ترین دستاورد فولاد مبارکه در بخش فروش و بازاریابی را شفافیت در فروش محصولات دانست و سایر دستاوردها را در سایه این مهم ارزشمند دانست. معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه با تشریح اینکه عدم کاهش عرضه محصولات فولاد مبارکه علی‌رغم محدودیت‌های برق و گاز و همچنین تحقق برنامه صادراتی این شرکت، تأکید همیشگی متولیان حوزه صنعت و تجارت بوده است، محدودیت تأمین گاز فولاد مبارکه در روزهای اخیر را مغایر این انتظارات دانست. رضا حیدری با اشاره به عوارض تعیین شده برای صادرات محصولات فولادی پیشنهاد داد پیش از تصویب چنین عوارضی نظرات صادرکنندگان و یا انجمن‌های تخصصی اخذ شود و از دستگاه‌هایی که نسبت به کارشناسی این تصمیم مهم اقدام کرده‌اند خواست جهت شفاف‌سازی هرچه بیشتر منطق د..

  • مدیر سایت
    لزوم اختصاص سهمیه جداگانه گاز به نیروگاه‌های احداث شده توسط صنایع

    مدیر ارشد خدمات فنی پشتیبانی فولاد مبارکه گفت:طی ۲ سال گذشته صنایع بزرگ به منظور مشارکت در توسعه زیرساخت‌های برق کشور، کاهش ناترازی برق در زمان محدودیت و تامین بخشی از برق مصرفی مورد نیاز نسبت به سرمایه‌گذاری کلان برای احداث نیروگاه اقدام کردند که در حال حاضر تعدادی از نیروگاه‌های راندمان بالا در صنایع بزرگ کشور از جمله فولاد مبارکه راه‌اندازی شده و تعدادی نیز در مرحله تست و راه‌اندازی نهایی است. محمدکاظم صباغی هرندی افزود: برای تولید برق توسط این نیروگاه‌ها و تحویل به شبکه سراسری لازم است گاز مورد نیاز این نیروگاه‌ها مازاد بر سهمیه تعیین شده برای صنایع تامین شود. وی گفت: بدیهی است استفاده از گازصنایع برای تولید برق در دوره محدودیت گاز منجر به کاهش قابل توجه تولید نسبت به سال‌های گذشنه و غیر اقتصادی شدن احداث نیروگاه توسط صنایع خواهد شد. وی بیان کرد: درحال حاضر راندمان نیروگاه‌های راه‌اندازی شده توسط صنایع از متوسط راندمان نیروگاه‌های کشور بالاتر است، به منظور استفاده بهینه از گاز و مدیریت مصرف گاز در بخش نیروگاهی، لازم است بهره براری از نیروگاه‌های راندمان بالا در اولویت قرار گیرد.

  • مدیر سایت
    افزایش ۰.۳ درصدی مصرف ظاهری فولاد ایران در ۸ ماهه سال جاری/ جزئیات کامل مصرف ظاهری فولاد میانی، محصولات فولادی و مصرف ظاهری فولاد میانی + جدول

    به گزارش چیلان ، بر اساس گزارش آماری انجمن فولاد در ۸ ماهه نخست سال جاری، مصرف ظاهری فولاد میانی (بیلت و بلوم و اسلب) به ۱۶ میلیون و ۷۱۴ هزار تن رسید. در بخش فولاد میانی، ۱۰ میلیون و ۱۴۶ هزار تن سهم مصرف ظاهری بیلت و بلوم و ۶ میلیون و ۵۶۸ هزار تن سهم مصرف ظاهری اسلب بوده است. مصرف ظاهری بیلت و بلوم افزایش ۷.۵ درصدی داشته و مصرف ظاهری اسلب هم ۹ درصد کاهش داشته است. در گزارش آماری انجمن فولاد، رشد مصرف ظاهری مقاطع تخت فولادی مثبت ۷.۴ درصد و رشد مصرف ظاهری مقاطع طویل هم فولادی منفی ۰.۲ درصد اعلام شده است. مصرف ظاهری مقاطع تخت ۶ میلیون و ۵۵۸ هزار تن بوده که ۶ میلیون و ۴ هزار تن سهم ورق گرم، ۱ میلیون ۹۷۳ هزار تن سهم ورق سرد و ۱ میلیون و ۲۸۱ هزار تن سهم ورق پوششدار بوده است. مصرف ظاهری ورق گرم افزایش ۱.۹ درصدی، مصرف ظاهری ورق سرد افزایش ۱۳.۳ درصدی و مصرف ظاهری ورق پوششدار افزاش ۱۸.۲ درصدی داشته است. در ۸ ماهه سال جاری، مصرف ظاهری تیرآهن با افزایش ۱۰.۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۸۱۸ هزار تن رسیده است و مصرف ظاهری میلگرد هم با ۱.۸ درصد کاهش به ۵ میلیون و ۵۰۵ هزار تن رسیده است. مصرف..

  • مدیر سایت
    آیا صنایع مسئول ناترازی تولید و مصرف گاز هستند؟

    به گزارش چیلان ،صنایع کشور در سال های اخیر در فصل های تابستان و زمستان با چالش انرژی روبرو شده اند و اقتصاد کشور از ناترازی های موجود در تولید و مصرف برق و گاز خسارت های هنگفتی را متحمل شده است. در شرایطی که اقتصاد کشور دچار تحریم های سنگینی است و به تعبیر مسئولان، با جنگ اقتصادی روبرو هستیم و بعضا برای دریافت مطالبات بلوکه شده از برخی کشورها مانند کره جنوبی ماه ها و سال ها وقت و انرژی و هزینه صرف می کنیم، خسارت های ۴ تا ۶ میلیارد دلاری و چه بسا بیشتر در هر سال بابت ایجاد محدودیت فقط در تولید صنعت فولاد نشان دهنده ی فقدان سامانه تدبیر برای اتخاذ تصمیمات کلان با کمترین هزینه و لحاظ همه جوانب است. برای آنکه وضعیت کمی بهتر برایمان روشن شود توجه به برخی آمارها لازم به نظر می رسد؛ بنا بر برآوردها، در حال حاضر ناترازی مصرف و تولید گاز در کشور حدود ۳۰۰ میلیون مترمکعب در روز است که با ادامه این روند و عدم سرمایه گذاری های لازم، ممکن است این ناترازی تا سال ۱۴۱۰ به ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون مترمکعب در روز هم برسد. در نظر بگیرید اگر قرار باشد بجای اتخاذ تدابیر اساسی هم در مدیریت مصرف و هم ذخیره سازی گاز..

  • مدیر سایت
    رشد ۴۰۰ هزار تنی تولید فولاد ایران در ۸ ماهه ۱۴۰۲/ جزئیات کامل تولید فولاد میانی، محصولات فولادی و آهن اسفنجی

    به گزارشچیلان '> چیلان '> چیلان '> چیلان '> چیلان '> چیلان '> چیلان '> چیلان '> چیلان '>

  • مدیر سایت
    یک رسانه خارجی از فروش فولاد ایرانی به واسطه عمان خبر داد / روش‌های دور زدن تحریم‌ها لو می‌رود؟

    به گزارش چیلان ، وب‌سایت آرگوس‌مدیا در گزارشی که ۴ دسامبر (۱۳ آذر) منتشر کرده از صادرات اسلب ایران در بازارهای جهانی به واسطه عمان خبر داده و نوشته است: عمان در ۱۰ ماهه سال ۲۰۲۳ (ماه‌های ژانویه تا اکتبر) یک میلیون و ۵۳۰ هزار تن اسلب بار کشتی و صادر کرده است. حجم صادرات اسلب عمان در سال ۲۰۲۳ نسبت به مدت مشابه سال‌های گذشته افزایش داشته است. عمان در ۱۰ ماهه ۲۰۲۲ یک میلیون و ۳۳۰ هزار تن و در ۱۰ ماهه ۲۰۲۱، ۷۰۰هزار تن اسلب صادر کرده بود. این گزارش می‌افزاید: جریان افزایشی صادرات در حالی در عمان اتفاق افتاده که این کشور تولیدکننده اسلب نیست و در واقع عمان اسلب تولیدشده در ایران را صادر می‌کند. به دلیل تحریم‌هایی که امریکا علیه ایران وضع کرده بیشتر بازارها امکان تجارت با ایران را ندارند بنابراین تاجران ایرانی اسناد مربوط به کالا را طوری تغییر می‌دهند که عمان به عنوان تولیدکننده محصول شناخته شود. آرگوس از مشاهده اسناد گوناگونی خبر می‌دهد که در آنها کالاهای ایرانی برچسب عمانی خورده‌اند. بنا بر این گزارش کشتی‌ها معمولا از عمان حرکت را آغاز می‌کنند، سپس سیستم‌های ردیابی خود را برای توقف و بار..

  • مدیر سایت
    آغاز ساخت کارخانه تولید فولاد سبز در عمان / سرمایه‌گذاری ۳ میلیارد دلاری بر تولید فولاد با هیدروژن 

    به گزارش چیلان به نقل از تِرِیداَرَبیا، جیندال استیل اَند پاوِر، فولادساز هندی در سال ۲۰۲۰ میلادی دارایی‌های خود را در کشور عمان با قیمت حدود یک میلیارد دلار به وُلکان‌استیل فروخت و حالا وُلکان‌گرین‌استیل از آغاز ساخت یک کارخانه فولاد مبتنی بر هیدروژن سبز در منطقه ویژه اقتصادی الدقم عمان خبر داده است. بر این پروژه بیش‌تر از ۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده و قرار است تا سال ۲۰۲۶ میلادی به پایان برسد. جیندال‌‌شدید و عمان ابعاد این پروژه را شگفت‌انگیز می‌دانند و آن را گامی در راستای تحقق چشم‌انداز انتشار صفر کربن در عمان در سال ۲۰۵۰ معرفی می‌کنند. به گفته آنها این دستاورد به پیشگامی عمان در تولید پایدار فولاد می‌انجامد. این مجتمع دو خط تولیدی با ظرفیت تولید ۵ میلیون تن محصولات فولادی در سال دارد و قرار است در هر یک از خطوط سالانه ۲.۵ میلیون تن فولاد تولید شود. آهن احیای مستقیم، یک کوره قوس الکتریک و یک کارخانه نوار داغ تجهیزات این مجتمع را تشکیل می‌دهد. در این واحد فولاد با ارزش افزوده‌ای تولید می‌شود که در ساخت اتومبیل و توربین‌های بادی به کار می‌آید، محصولات این واحد همچنین به اروپا ..

۱۳۸۵ © کلیه حقوق این وب سایت برای گروه آرتین پولاد محفوظ است.

بالا