آدرس
تهران- فلکه دوم صادقیه- برج گلدیس- طبقه۷- واحد ۷۳۱
به گزارش چیلان ، کتایون نعمتپور، مدیرکل دفتر محیط کار و محیط زیست وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفتوگوی اختصاصی با چیلان درباره نامهای که شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع برق ایران (توانیر) با موضوع مدیریت بار صنایع انرژیبر، سیمان و فولاد در شرکتهای توزیع منتشر کرده گفت: وزارت صمت در جریان تنظیم و ارسال این نامه نبوده است. وی افزود: وزارتخانه در زمینه محدودسازی برق صنایع از جمله صنایع فولادی در ماههای گرم پیش رو با هیچ نهادی به توافق نرسیده و تا این لحظه هیچ تفاهمنامه مستند و مکتوبی ارائه نشده است. نعمتپور تصریح کرد: روشن نیست توانیر این نامه را بر چه اساسی تنظیم کرده و انتشار داده است؟ مدیرکل دفتر محیط کار و محیط زیست وزارت صمت همچنین خاطرنشان کرد: نامه توانیر میتواند با هدف کسب اطلاعات از واحدهای صنعتی منتشر شده باشد و یا حتی امکان دارد با هدف بررسی بازخورد واحدهای صنعتی به اعمال این محدودیتها منتشر شده باشد. با این حال هر چه هست این نامه یکطرفه تنظیم شده و از نظر سند موضوعی رسمیت ندارد. گفتنی است در نامه توانیر خطاب به مدیران عامل شرکتهای توزیع نیروی برق تصریح شده که..
به گزارش چیلان ،تلاشگران ناحیه نورد گرم فولاد مبارکه در پی ثبت رکوردهای تولید روزانه و ماهانه در فروردینماه، اردیبهشت سال ۱۴۰۲ را نیز با ثبت رکورد جدید پشت سر گذاشتند. در این خصوص، مدیر و برخی از رؤسای ناحیه نورد گرم در توصیف میزان تولید و چگونگی کسب این موفقیت به موارد زیر اشاره کردند: علی حاجیاننژاد، مدیر ناحیه نورد گرم: تلاشگران عرصه تولید در ناحیه نورد گرم فولاد مبارکه، در راستای اهداف کلیدی شرکت و کشور و همگام با سایر نواحی، پس از توفیق ثبت رکوردهای تولید روزانه و ماهانه در فروردینماه، در اردیبهشتماه سال ۱۴۰۲ نیز با تولید ۵۱۰ هزار و ۴۸ تن کلاف گرم برای دومین ماه متوالی در سال جاری، علاوه بر ثبت رکورد تولید ماهانه جدید، بازده کیفی محصولات گرم را نیز بهبود بخشیدند و برگهای زرین دیگری به مجموعه افتخارات ناحیه نورد گرم و گروه فولاد مبارکه افزودند. شایانذکر است رکورد قبلی تولید ماهانه کلاف گرم این ناحیه، به میزان ۵۰۸ هزار و ۳۰۵ تن و در فروردینماه ۱۴۰۲ محقق شده بود. ناحیه نورد گرم فولاد مبارکه با دارا بودن سرمایههای انسانی متعهد، در سالهای اخیر، همواره با تمام ظرفیت در راستای..
به گزارش چیلان ، بنا بر دادههای انجمن جهانی فولاد در ماه آوریل سال جاری ۱۶۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تن فولاد میانی در جهان تولید شد، این حجم نسبت به ماه مشابه سال گذشته ۲.۴ درصد کمتر بود. همچنین در چهار ماه نخست سال جاری و ماههای ژانویه، فوریه، مارس و آوریل نیز حجم تولید این محصول در جهان به ۶۲۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن رسید. این رقم نیز نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۲، ۰.۳ درصد کاهش داشت. در نتیجه اینها جریان تولید فولاد جهان در سال جاری میلادی نسبت به سال پیش کاهشی بوده است. رشد سالانه تولید فولاد ایران بنا بر دادههای انجمن تولیدکنندگان فولاد جهان، تولید فولاد ایران در ماه آوریل سال جاری میلادی ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تن و در مجموع چهار ماه نخست امسال ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن بود. ایران در ماه آوریل امسال نسبت به سال گذشته ۵.۹ درصد و در چهار ماه نخست ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۲۲، ۰.۱ درصد فولاد میانی بیشتری تولید کرده است. گفتنی است از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون علاوه بر اینکه ایران رتبه ۱۰ تولید جهانی فولاد خام را در اختیار دارد، کشورهای چین، هند، ژاپن، امریکا، روسیه، کره جنوبی، آلمان، برزیل و ترک..
به گزارش چیلان ، نشست هم اندیشی رسته ذوب قوس الکتریکی و کوره بلند انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، ابتدای این هفته با حضور مدیران عامل و ارشد بیش از ۲۰ شرکت فولادی برگزار شد. امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان و نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران که مدیریت این نشست را بر عهده داشت در خصوص جزئیات آن به چیلان گفت: محدودیتهای برقی فولادسازان در ماههای گرم پیش رو، هماهنگی تامین برق از بورس انرژی و بررسی تازهترین مقررات ارزی محورهای اصلی این نشست را تشکیل میداد. سه راهکار برای جبران کمبود انرژی به گفته نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، نشست هماندیشی فولادسازان بزرگ کشور در دو بخش برگزار شد. در بخش نخست به موضوعات برق و بورس انرژی پرداخته شد. بحران انرژی در صنعت فولاد را میتوان از سه ناحیه مدیریت کرد؛ اول تولید انرژیهای تجدیدپذیر، دوم صرفهجویی خانوار و سوم افزایش تولید نیروگاهها توسط دولت. ابراهیمی در این باره گفت: انرژی حاصل از هر سه منبع یادشده قرار است در بورس انرژی عرضه و بر سر آنها رقابت شود و هیچ یک از این سه مورد مگر در شرایط فوق العاده دچار محدودیت ن..
به گزارش چیلان ،مهدی کوهی مدیرعامل ذوبآهن اصفهان در این جلسه گفت : این مجتمع عظیم صنعتی از سالیان گذشته برای تولید ریل ملی سرمایه گذاری عظیم کرد و بر این اساس برخی از تجهیزات مورد نیاز تولید این محصول را از کشور آلمان وارد نمود . سپس با دانش و اندیشه تلاشگران کارخانه و بر اساس استاندارد جهانی، ریلی ملی به عنوان یک افتخار ملی در کانون صنعت فولاد کشور تولید شد و خودکفایی به یاد ماندنی در تاریخ صنعت کشور بر پایه شعار «ما میتوانیم» به ثبت رسید تا کشور از واردات محصولی ارز بر بی نیاز شود. وی افزود : ذوبآهن اصفهان از سالیان دور و در زمانی ریسک تولید ریل ملی را پذیرفت که کمتر مجموعه ای به تولید داخل فکر می کرد لذا میتوانم بگویم این شناسنامه صنعت فولاد کشور،سرآمد تولید تولید داخل و الگویی عملیاتی برای سایر صنایع کشور در عرصه بومی سازی قلمداد می شود. مدیرعامل شرکت تصریح کرد : امروز با افتخار اعلام می کنم بیش از ۱۳۰ هزار تن از این محصول استراتژیک با تلاش و کوشش همکارانم در ذوبآهن اصفهان تولید شده و در اقصی نقاط کشور مورد استفاده قرار گرفته است. مهدی کوهی با بیان اینکه هم اکنون ۶۷ هزار تن..
به گزارش چیلان ، شرکت برزیلی وَله در جایگاه بزرگترین تولیدکننده سنگ آهن و نیکل جهان در امتداد توسعه حضور خود در خاورمیانه با شرکت اِیدیپورتز نیز یک یادداشت تفاهم امضا کرده است. اِیدیپورتز توسعهدهنده انحصاری بنادر و زیرساختهای مرتبط با آن در ابوظبی، پایتخت امارات متحده عربی است. با امضای این تفاهمنامه یک مگاهاب در ابوظبی ایجاد خواهد شد. این مگاهاب محل استقرار مجتمعهای صنعتی است که به تولید محصولات فولادی اختصاص دارد، محصولاتی که در ساخت آنها کربن کمی تولید و منتشر میشود. فولاد تولیدی در مگاهاب ابوظبی در بازارهای داخلی و خارجی عرضه خواهد شد. زمین و تجهیزات ایجاد این پروژه را گروه مناطق اقتصادی خلیفه ابوظبی (KEZAD) با تجهیز به فناوریهای پیشرفته تامین خواهد کرد تا سالانه ۵۰ میلیون تن محموله فولادی از این مگاهاب به بندر خلیفه ارسال شود. گفتنی است چندی پیش از امضای این یادداشت تفاهم، وله توافقنامهای با شرکتهای بندر الدقم و المرافق در عمان امضا کرده بود؛ در پی این توافق یک مجتمع یکپارچه صنعتی برای تولید فولاد سبز در منطقه ویژه اقتصادی الدقم کشورعمان احداث خواهد شد.
به گزارش چیلان ، انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی نامه ای با مهر فوری از اعضای خود خواسته با توجه به اینکه مقرر است برنامه مشترک وزارتخانه های صمت و نیرو برای اعمال محدودیت های برق کارخانجات زنجیره فولاد پیش از نیمه خردادماه نهایی شود، میزان برق مصرفی مورد نیاز خود را سریعاً به این انجمن اعلام کنند. اطلاعات خواسته شده در نامه انجمن فولاد حاکی از آن است که ظاهراً در جلسات مشترک بین وزارتخانه های صمت و نیرو، بر تدوین ۳ سناریو برای اعمال محدودیت برقی صنعت فولاد توافق شده است. این سناریوها شامل تولید با ۷۰ و ۵۰ درصد ظرفیت و همچنین تولید در سطح حداقل میزان ممکن در حال پیش بینی و جمع بندی است و احتمالاً از هفته آینده اجرایی شود.
مهندس وحید سیدعلی مدیرعامل شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان در گفتگو با چیلان تامین مواد اولیه را مهم ترین چالش امروز صنایع فولادسازی کشور دانست و بر ضرورت فرآوری سنگ آهن های هماتیت تاکید و تصریح کرد که تکنولوژی آن در داخل کشور موجود است. وی با بیان اینکه شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان در زمینه اکتشاف، استخراج، فرآوری، بهرهبرداری و بازرگانی در حوزه صنعت و معدن کشور به عنوان بازوی کمکی گروه فولاد خوزستان به فعالیت میپردازد، از برنامه این شرکت برای توسعه معادن کوچک مقیاس خبر داد… تدوین برنامه برای توسعه معادن کوچک مقیاس مهندس وحید سیدعلی در خصوص اهداف و فعالیت های شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان به چیلان گفت: با توجه به نیاز شرکت فولاد خوزستان همچون سایر شرکتهای فولادی به تأمین بهموقع مواد اولیه و نیز عدم توازن عرضه و تقاضای سنگ آهن در کشور و از سوی دیگر در نظر گرفتن این موضوع که در حوزه اکتشاف میتوان در پی اقدامات بهینه و بهصرفهتری بود، تأسیس شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان بهمنظور رفع چالش تأمین پایدار مواد اولیه، با رویکرد اکتشاف، استخراج، بهرهبرداری و بازرگانی پس از بررسی و آس..
به گزارش چیلان ، سیفالله امیری، مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت معدن و تجارت در گفتوگوی اختصاصی با چیلان درباره نامهای که اخیرا شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع برق ایران (توانیر) با موضوع مدیریت بار صنایع انرژیبر، سیمان و فولاد در شرکتهای توزیع منتشر کرده گفت: وزارت صمت نه تنها از این نامه خبر ندارد بلکه هیچ دخل و تصرفی هم در تدوین آن نداشته، بنابراین محتوای نامه از نظر این وزارتخانه قابلقبول نیست. وی افزود: توانیر این نامه را به طور مستقل تهیه و ارسال کرده و در این زمینه هیچ توافقی با وزارت صمت نداشته است. امیری تصریح کرد: فولادیها در زمستان با کمبود گاز و در تابستان با کمبود برق روبهرو هستند و وزارت صمت به دنبال این است که کمترین محدودیت انرژی به فولادیها تحمیل شود. گفتنی است در نامه توانیر خطاب به مدیران عامل شرکتهای توزیع نیروی برق تصریح شده است که صنایع انرژیبر از جمله صنعت فولاد از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور با کاهش چشمگیر بار الکتریکی روبهرو خواهند شد. وزارت صمت در تلاش برای حل بحران انرژی فولادیهاست مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت در تشریح تلاشهای این و..
به گزارش چیلان به نقل از استیلاوربیس، شرکت برزیلی وَله در جایگاه بزرگترین تولیدکننده سنگ آهن و نیکل جهان توافقنامههایی با شرکت بندر الدقم و شرکت المرافق در عمان امضا کرده است. در پی توافق حاصل شده بین این سه شرکت یک مجتمع یکپارچه صنعتی برای تولید فولاد سبز در منطقه ویژه اقتصادی الدقم کشور عمان احداث میشود. این مجتمع با استفاده انرژیهای پاک و هیدروژن، بریکـت گرم آهن اسفنجی و دیگر محصولات زنجیره فولاد را که در تولید آنها کربن کمی منتشر میشود، تولید خواهد کرد. جانمایی این مجتمع به دلیل مجاورت با بازارهای منطقهای همچون هند، افریقا و شورای همکاری خلیج فارس امتیاز ویژهای به شمار میآید. پیش ازاین نیز وله یادداشت تفاهمهایی با شرکت راه آهن عمان و شرکت راه آهن الاتحاد امارات متحده عربی امضا کرده بود تا از شبکه ریلی امارات-عمان برای انتقال سنگ آهن و گندله استفاده کند.