آدرس
تهران- فلکه دوم صادقیه- برج گلدیس- طبقه۷- واحد ۷۳۱
به گزارش چیلان ،مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان گفت:در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه یکی از اولویت های قطعی در مسائل اقتصادی، بخش مسکن است، عرضه ۹۰ هزار تن سبد میلگرد این مجتمع عظیم صنعتی در روز دوشنبه مورخ ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ از طریق بورس کالا آغاز شده است. وی افزود: این عرضه در راستای حمایت از طرح نهضت ملی مسکن و خانه دار شدن آحاد مردم شهیدپرور ایران و همچنین همکاری در کاهش قیمت تمام شده مسکن انجام شده است. مهدی کوهی ابراز امیدواری نمود که ضمن اطمینان از ساخت سازه های مقاوم با بکارگیری میلگردهای با کیفیت و شناخته شده ذوب آهن اصفهان، این مجتمع عظیم صنعتی سهم قابل توجهی در ساخت مسکن برای هموطنان در سراسر کشور ایفا نماید.
به گزارش چیلان ، اینفوگرافی زیر در وبسایت جیامکیسنتر منتشر شده و نشان میدهد اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۳ چه میزان محصولات فولادی و آهنی از روسیه وارد کرده است. بنا بر دادههای این اینفوگرافی، وزن واردات محصولات فولادی و مواد خام فولادی از مبدا روسیه به اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۳، ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن بود. این رقم نسبت به سال ۲۰۲۲، ۳۹.۵ درصد کاهش داشت. همچنین ارزش واردات محصولات آهنی و فولادی اتحادیه اروپا از مبدا روسیه در سال ۲۰۲۳، ۲ میلیارد و ۳۸ میلیون یورو بود، این رقم نیز نسبت به سال ۲۰۲۲، ۳۸.۵ درصد کاهش داشت. بر همین اساس در سال ۲۰۲۳، ۳ میلیون و ۱۱۰ هزار تن محصولات نیمهنهایی، یک میلیون و ۴۱۰ هزار تن چدن، ۳۳۲ هزار و ۳۰۰ تن سنگ آهن، ۳۵ هزار و ۱۰۰ تن قراضه و ۴۶ هزار و ۲۰۰ تن فروآلیاژ از روسیه به مقصد کشورهای عضو اتحادیه رفته است. واردات محصولات نیمه نهایی روسیه به اتحادیه ۱۶.۶ درصد، سنگ آهن ۸۸.۲ درصد، قراضه ۹۵.۳ درصد و فروآلیاژها ۶۳.۹ درصد کاهش سالانه داشت و تنها واردات چدن ۲۰.۱ درصد افزایش سالانه داشت. بیشترین تقاضا برای انواع محصولات فولادی و آهنی روسیه از سوی کشورهای بلژی..
به گزارش چیلان ، انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران آمار کامل حجم و ارزش صادرات ۱۱ ماهه زنجیره فولاد کشور را منتشر کرد. نکات مهم این گزارش از نگاه تحلیلی چیلان : رشد ۲۰ درصدی ارزش صادراتی زنجیره فولاد (معادل تقریبی ۱.۲ میلیارد دلار) صادرات حدود ۲۷ میلیون تن از محصولات زنجیره فولاد (جهش ۶۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته) به کمک کنسانتره و گندله سنگ آهن افزایش ۶.۸ درصدی حجم (تناژ) صادرات فولاد میانی به لطف جهش حدود ۳۰ درصدی حجم صادرات اسلب افزایش ۶.۷ درصدی حجم صادرات میلگرد همزمان با افت ۵ درصدی ارزش صادراتی آن (کاهش ۷۰ میلیون دلاری ارزش صادرات میلگرد) رشد حدود ۸۰۰ درصدی ( ۹ برابر شدن) حجم صادرات کنسانتره سنگ آهن کاهش نرخ رشد صادرات آهن اسفنجی نسبت به آمار ۱۰ ماهه
به گزارش چیلان ، رضا محتشمی پور معاون معادن و فرآوری مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت طی حکمی علیقلی زاده را به عنوان سرپرست دفتر صنایع معدنی این وزارتخانه منصوب و از زحمات سیف الله امیری در طول دوران تصدی این مسئولیت تقدیر کرد. علیقلی زاده پیش از این جانشین محتشمی پور در معاونت معدنی وزارت صمت بوده و سابقه دیگری از رزومه وی اعلام نشده است. سیف الله امیری، از سال ۱۳۹۶ به سمت مدیرکل دفتر صنایع معدنی غیرفلزی منصوب و بعد از ادغام دفاتر فلزی و غیرفلزی وزارت صمت با یکدیگر، از سال ۱۳۹۷ عهده دار مدیر کلی دفتر صنایع معدنی این وزارتخانه شد و حدود ۶ سال سخت و پرتلاطم همزمان با تغییرات فراوان در راس وزارت صمت و معاونین آن و البته همراه با تعدد بخشنامه ها و مقررات را در این سمت گذراند. گروه رسانه ای چیلان ضمن عرض خسته نباشید به مهندس امیری و تقدیر از تلاش های وی، برای جناب علیقلی زاده آرزوی موفقیت دارد.
به گزارش چیلان به نقل از جیامکیسنتر، امریکا بهتازگی از بهروزرسانی شرکتهای روسی در فهرست اسدیان خبر داده است؛ این فهرست افراد حقیقی و حقوقی روس را دربرمیگیرد که امریکا آنها را تحریم کرده است. در این فهرست نام شرکتهای جدید گوناگونی که در حوزه معادن و فلزات فعالیت دارند، آمده است. این تحریمها را وزارت امور خارجه و وزارت خزانهداری امریکا وضع کردهاند و بیشتر از ۵۰۰ سازمان مرتبط با فعالیتهای نظامی روسیه را تحت تاثیر قرار میدهد. علاوه بر این ۵۰۰ سازمان، ۹۰ شرکت دیگر هم به فهرست وزارت بازرگانی امریکا اضافه شدهاند و نمیتوانند در مجموعه ایالات امریکا معاملهای داشته باشند. این تحریمها شرکت پایپاستیک در جایگاه بزرگترین تولیدکننده لوله در روسیه را دربرمیگیرد، شماری از شرکتهای زیرمجموعه پایپاستیک نیز مشمول تحریم میشوند. علاوه بر این شرکت تمام واحدهای بزرگ روسیه نیز در فهرست مجموعههای تحریم شده قرار دارند. مجتمع جدید تولید لوله پرشورالسکی، مجتمعهای سِوِرسکی، سینارسکی و وُلژسکی، واحد فولادی تاگانروگ، واحد فولادی یارتسفکی، واحد نورد لوله چلیابینسک و سهامدار پیشین آن آندر..
به گزارش چیلان ، آخرین دادههای انجمن جهانی فولاد حاکی از آنست که در نخستین ماه سال ۲۰۲۴ میلادی (ژانویه) ۱۴۸ میلیون و ۱۰۰ هزار تن فولاد در جهان تولید شد. این حجم از تولید نسبت به ژانویه سال گذشته ۱.۶ درصد کاهش داشت. جایگاه ایران در ژانویه سال ۲۰۲۴ میلادی از دهمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان به نهمین تولیدکننده بزرگ ارتقا یافت. تولید فولاد ایران در این ماه ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن و ۳۹.۳ درصد بیشتر از مدت مشابه سال ۲۰۲۳ بود. چین در ژانویه ۲۰۲۴، ۷۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد و تولید آن نسبت به ژانویه ۲۰۲۳، ۶.۹ درصد کاهش داشت. در میان ۱۰ تولیدکننده بزرگ فولاد جهان علاوه بر ایران در کشورهای هند، ژاپن، روسیه، کره جنوبی و ترکیه نیز در ژانویه ۲۰۲۴ فولاد بیشتری نسبت به ژانویه ۲۰۲۳ تولید شد و علاوه بر چین رشد تولید در امریکا، آلمان و برزیل نیز منفی بود. هند در ژانویه ۲۰۲۴، ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد و تولید آن نسبت به ژانویه ۲۰۲۳، ۷.۳ درصد افزایش داشت. ژاپن در ژانویه ۲۰۲۴، ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد و تولید آن نسبت به ژانویه ۲۰۲۴، ۰.۶ درصد بیشتر بود. امری..
به گزارش چیلان ،پیشبینی میشود چین در سال ۲۰۲۴، ۳۹۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تن فولاد مصرف کند و حجم مصرف آن نسبت به سال ۲۰۲۳ تغییر نداشته باشد. همچنین مصرف انگلیس و اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۴، ۱۵۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن و ۵.۸ درصد بیشتر از سال گذشته خواهد بود. بر همین اساس مجموعه کشورهای امریکا، کانادا و مکزیک در این سال ۱۳۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تن و ۱.۵ درصد بیشتر از سال گذشته فولاد مصرف خواهند کرد. مصرف کشورهای حوزه آسهآن ۷۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تن و ۵.۲ درصد بیشتر از سال گذشته میلادی خواهد بود. کشورهای منطقه منا (خاورمیانه و شمال افریقا) در سال ۲۰۲۴، ۷۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تن و ۳.۵ درصد بیشتر از سال گذشته فولاد مصرف خواهند کرد.مصرف فولاد خاورمیانه در سال ۲۰۲۴، ۵۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تن و ۳.۲ درصد بیشتر از سال ۲۰۲۳ خواهد بود. در نهایت اوکراین، روسیه و دیگر کشورهای سیآیاس در سال ۲۰۲۴ متقاضی ۵۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تن فولاد هستند و مصرف آنها نسبت به سال ۲۰۲۳ یک درصد بیشتر است.
به گزارش چیلان ،شرکت هندی اِیاِماِناِسایندیا که با سرمایهگذاری مشترک شرکتهای آرسلورمیتال و نیپوناستیل برپا شده ساخت بزرگترین کارخانه فولاد جهان را در ایالت گُجرات در غرب هندوستان در دست دارد. به گزارش چیلان ، گجرات صنعتیترین منطقه در کشور هند به شمار میآید. خبر ساخت این کارخانه را لاکشمی میتال رئیس هیات مدیره آرسلور میتال اعلام کرد. به گفته میتال یادداشت تفاهم ساخت فاز دوم این کارخانه نیز با دولت ایالت گجرات امضا شده؛ ساخت فاز اول در سال ۲۰۲۱ آغاز شد و براساس زمانبندیها باید تا سال ۲۰۲۶ میلادی به اتمام رسد. بنا بر گفته میتال این واحد فولادی از ظرفیت تولید سالانه ۲۴ میلیون تن فولاد برخوردار خواهد بود و ساخت کامل آن در سال ۲۰۲۹ میلادی به پایان خواهد رسید. در این کارخانه که در شهر حَزیرا احداث میشود، تمام محصولات زنجیره فولاد از بالادست تا پاییندست تولید خواهد شد. میتال همچنین از تولید انرژیهای تجدیدپذیر و هیدروژن سبز علاوه بر فولاد در این واحد فولادی خبر داده اما درباره رقم کلی سرمایه صرف شده در ساخت کارخانه جدید فولاد حَزیرا اطلاعاتی منتشر نکرده است…
به گزارش چیلان ، در چین صنایع مصرفکننده فولاد تغییر الگوی مصرف را در سال ۲۰۲۴ ادامه خواهند داد و این امر از وابستگی سنگین صنعت فولاد این کشور به ساختمانسازی میکاهد و تمرکز این صنعت را بر تولید و ایجاد زیرساختهای جدید افزایش میدهد. به گفته یک تحلیلگر صنعتی جریان کند فروش خانههای جدید، کاهش شدید معاملات زمین در دو سال گذشته و مازاد ساختمانهای مسکونی در چین میتواند آغاز ساخت پروژههای جدید را در سال ۲۰۲۴ همچنان تضعیف کند. تولید ورقهای فولادی پوششدار، لولههای فولادی درزدار، لولههای بدون درز، سازههای فولادی بزرگمقیاس، فولاد الکتریکی و دیگر انواع محصولات فولادی در سال ۲۰۲۳ میلادی به دلیل تقاضای فزاینده از سوی زیرساختهای جدید، انرژیهای نو و صنایع تولیدی چین مانند اتومبیلسازی، کشتیسازی و لوازم خانگی رشد سریعی داشتهاند. بنابر اعلام انجمن فولاد و آهن چین این تغییر جهت، کاهش تقاضا از سوی بخش ناتوان ساختمان را جبران کرده است. بنا بر گفته فعالان بازار بعید است که مصرف فولاد در بخش سنتی ساختوساز همچون سالهای گذشته رشد چشمگیری داشته باشد و در همین حال تقاضا از سوی زیرساختها..
به گزارش چیلان ، حامدحسین ولیبیک، مدیرعامل این هلدینگ گفت: صنعت لولهسازی یکی از صنایع مهم و کلیدی وابسته به صنعت فولاد است که چرخ محرک بسیاری از صنایع دیگر نظیر نفت و گاز، کشاورزی، ساختمان، خودروسازی و… را به حرکت درمیآورد. وی افزود: خودکفایی در زمینۀ تولید لولههای فولادی، نهتنها موجب جلوگیری از خروج بیهودۀ ارز از کشور خواهد شد، بلکه با فراهمکردن امکان صادرات و با تنوعبخشی به سبد صادراتی کشور، زمینه را برای عبور از اقتصاد تکمحصولی و ارزآوری نیز فراهم میکند. ولیبیک عنوان داشت: ایران، بهعنوان دهمین تولیدکنندۀ بزرگ فولاد در دنیا میتواند با توسعۀ صنعت لولهسازی جایگاه مناسبی در این حوزه به دست آورد و ضمن تأمین بخش قابلتوجهی از نیاز صنایع داخلی، پاسخگوی نیاز کشورهای منطقه به انواع مختلف این محصول نیز باشد. مدیرعامل هلدینگ آتیهفولاد، با بیان اهمیت پروژههای راهبردی و زیرساختی حوزۀ آب در کشور تصریح کرد: یکی از مصارف عمدۀ لولههای فولادی در سراسر جهان، پروژههای آب و فاضلاب است و در کشور ما نیز، در مقاطع زمانی مختلف پروژههای زیرساختی متفاوتی برای آبرسانی به شهرها و روستاهای ..