راه اندازی ظرفیت‌های سنگ آهن وله تا سال ۲۰۲۱

به گزارش آرتین پولاد: وله قصد دارد تا سال ۲۰۲۱ ظرفیت‌های سنگ آهن خود را مجدداً راه اندازی نماید.

شرکت معدنی وله برزیل در نظر دارد تا سال ۲۰۲۱ تولید ۶۰ میلیون تن سنگ آهن در استان میناس گرایس (Minas Gerais) جایی که فعالیت معدنی از زمان حادثه شکست سد باطله در معدن سنگ آهن Feijao در تاریخ ۲۵ ژانویه به حالت تعلیق در آمد، را مجددا از سر گرفته و راه اندازی نماید.
وله انتظار دارد سال آینده فعالیت خود را در مجتمع‌های Minas Itabirito و Mariana از سر بگیرد، درحالی مجتمع Vargem Grande احتمالا ظرف دو سال دیگر مجددا راه اندازی می‌شود.
بر اساس این گزارش، وله در سال ۲۰۱۸ درمجموع ۳۸۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تن سنگ آهن تولید کرد.
در یک حادثه، سد باطله این شرکت شکست و بیش از ۲۰۰ نفر در معدن Feijao کشته شدند. بسته شدن معادن استان میناس گرایس که برخی به صورت داوطلبانه و برخی دیگر با احکام و دستورات دولت و حکومت و نیز حکم دادگاه برزیل بود، منجر شد این شرکت پیش بینی نماید که ۵۰ تا ۷۵ میلیون تن عرضه سنگ آهن این شرکت کاسته شود و در سال جاری تولیدش به ۳۰۷ تا ۳۳۲ میلیون تن برسد.
معادن تعطیل شده، عرضه کننده محوله‌های سنگ آهن فاین متوسط عیار و پر عیار بودند و برای مخلوط شدن با فاین های عیار بالای IOCJ جهت تولید مخلوط BRBF مورد استفاده قرار می‌گرفتند تا به عنوان کنسانتره خوراک واحدهای گندله سازی گردد.
حادثه شکست سد باطله Feijao باعث ایجاد اختلال در سیستم معادن بزرگ شمالی واله نشده است.
این شرکت اعلام داشته که در حال بررسی فروش بریکت گرم (HBI) و چدن تولید شده در کارخانه‌های کوره بلند (biomass-fired) می‌باشد زیرا کارخانه‌های فولاد در سطح جهان به دنبال تولید فولاد از طریق فرآیندهای سبزتر هستند.
در مورد بازار چین، وله انتظار دارد تقاضای مازاد ۵۰ میلیون تنی در سال برای گندله و خوراک گندله طی چند سال آینده وجود داشته باشد زیرا احتمالا واحدهای فولادی نسبت و سهم استفاده از گندله را در کوره‌های خود از ۱۴ درصد در سال ۲۰۱۸ به ۱۹ درصد تا سال ۲۰۲۵ افزایش خواهند داد چراکه چین کارخانه‌های کارآمد emissions-efficient را در مناطق ساخلی خواهد ساخت.
وله به تازگی نیز اعلام داشته محصول جدیدی را با استفاده از فاین‌های IOCJ با عیار ۶۵ درصد برای واحدهای گندله با نام GF۸۸ تولید خواهد کرد.
انتظار می‌رود وله در میان مدت ۳۰ میلیون تن از این محصول GF۸۸ تولید نماید. به گفته تحلیلگر مورگان استنلی تامین GF۸۸ در سال ۲۰۲۰ حدود ۱۰ میلیون تن خواهد بود.