سنگ آهن، از مهم‌ترین نیازهای زنجیره تولید فولاد نهبندان

به گزارش آرتین پولاد:استاندار خراسان جنوبی گفت: تبدیل سنگ آهن به کنسانتره، یکی از مهمترین فرآیندها در تکمیل زنجیره تولید فولاد است.

حمید ملانوری، روز پنجشنبه در جریان بازدید از کارخانه کنسانتره آهن در شهرک صنعتی نهبندان اظهار کرد: سنگ‌ آهن، ماده اولیه برای تولید فولاد است.
وی ادامه داد: سنگ‌آهن پس از تبدیل به کنسانتره و سپس گندله به فولاد تبدیل می‌شود.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به تعدد و تنوع مواد معدنی موجود در نهبندان، تصریح کرد: این واحد صنعتی با تبدیل سنگ آهن به کنستانتره در راستای تکمیل زنجیره فرآوری مواد معدنی شهرستان در حال احداث است.
ملانوری با تأکید بر اینکه مواد اولیه مورد نیاز این کارخانه از معادن شهرستان تأمین می‌شود، گفت: این واحد فرآوری، ظرفیت لازم برای خرید محصولات معدنی از شهرستان‌ها و استان‌های همجوار را نیز خواهد داشت.
وی با بیان اینکه تأمین بازار فروش از مهمترین اقدامات در راستای راه اندازی واحدهای تولیدی است، تصریح کرد: بازار فروش تولیدات این کارخانه، بازارهای صادراتی و کارخانجات فولاد داخل کشور است.
وی یادآور شد: یکی از واحدهای تأمین کننده مواد اولیه کارخانه فولاد قاین، همین واحد تولیدی است.
کارخانه کنسانتره آهن که با سرمایه گذاری ۴٧ میلیارد تومانی شرکت امیدواران پیراکان در بهمن ماه سال گذشته، وارد فاز اجرا شد، در حال حاضر ٨٠ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و فاز مقدماتی آن در دهه فجر امسال به بهره برداری خواهد رسید. این واحد صنعتی، قابلیت تولید سالانه ۶۰۰ هزار تن کنسانتره آهن را دارد و زمینه اشتغال ۷۵ نفر را فراهم می‌کند.
استاندار خراسان جنوبی همچنین از کارخانه اکسید منیزیم در شهرک صنعتی نهبندان بازدید کرد. این واحد تولیدی در شهرک صنعتی شهرستان نهبندان در حال احداث است. کارخانه اکسید منیزیم با سرمایه گذاری ۶٠ میلیارد تومان در حال احداث است.
این واحد در حال حاضر ۵٠ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بر اساس پیش بینی‌های صورت گرفته در سه ماهه اول سال ١۴٠٠ به بهره برداری خواهد رسید.
استاندار خراسان‌جنوبی به منظور بازدید از طرح‌های عمرانی شهرستان نهبندان، در محل اجرای پروژه توسعه بیمارستان شهید آتشدست حضور یافت.
ملانوری در جریان سفر به شهرستان نهبندان، از پروژه‌های توسعه اورژانس و احداث ساختمان تصویری برداری بیمارستان بازدید کرد. این بازدید با هدف کنترل شرایط موجود و بررسی راهکارهای شتاب بخشی به روند اجرای کار صورت گرفت.
پروژه توسعه اورژانس بیمارستان در زمینی به مساحت هزار و ۴۰۰ مترمربع با پیشرفت فیزیکی ۴۵ درصد در حال انجام است. مرکز تصویر برداری بیمارستان نیز با توجه به نیاز شهرستان در زمینی به مساحت ۴٠٠ مترمربع به بهره برداری رسیده است.